Bouwmaat

Logistiek stagiaire BBL

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Je dag start om 07.00 uur of om 09.00 uur (afhankelijk van de afspraken en de bezetting). Je opent samen met collega’s de poorten en de eerste leverancier staat voor de deur om vracht af te geven. Tussendoor komen klanten pallets met bijvoorbeeld MP75 ophalen. Jij zorgt dat dit in de bus van de klant geladen wordt en neemt de afhaalbon in ontvangst. Daarna boek je de binnengekomen goederen in de voorraad en zet je deze klaar voor de collega’s op de vloer.

Ondertussen is het al weer lunchtijd en op weg naar de kantine beantwoord je nog snel even een vraag van een klant.

Na je lunch ga je weer richting de GO (magazijn) en onderweg spreekt een servicemedewerker je aan over het feit dat er een klantenbestelling klaargezet dient te worden. In de middag ga je aan de slag met het opruimen van de GO en controleer je of alle binnengekomen goederen ingeboekt zijn in het systeem. Rond 16.00 uur of 18.00 uur (afhankelijk van de start van de dienst) is je stagedag afgelopen.

Uiteraard krijg je gedurende de dag voldoende tijd om je met je schoolopdrachten bezig te houden. Denk hierbij aan tijd om aan een verslag te zitten, maar ook de opdrachten die je op de werkvloer dient af te ronden. Daarnaast krijg je intensieve begeleiding vanuit jouw leidinggevende: de Manager Logistiek & Service van de vestiging. Hij kan jou veel kneepjes van het vak leren!

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling (naast je schoolopdrachten). Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

In het filiaal in Roermond werk je samen met ongeveer 20 collega’s. Onze vestiging is 6 dagen per week geopend, van maandag t/m zaterdag. Doordeweeks kunnen klanten tussen 7.00 uur en 18.00 uur bij ons terecht, op zaterdag van 7.00 uur tot 15.00 uur.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

Wij bouwen graag samen aan jouw ontwikkeling. Zo bieden wij een interessante en leerzame stageplek waarin jij je kunt ontwikkelen in alle logistieke processen binnen de vestiging. Daarnaast vinden wij bij Bouwmaat persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk.

Verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd;
  • Een bonus op basis van persoonlijke prestaties en die van de vestiging;
  • Een goede pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Korting tot 20% op het assortiment;
  • Een informele werksfeer.

Wat breng je mee?

Als student ben je in staat om basale afspraken na te komen. Denk dan aan:

  • Op tijd aanwezig zijn op het begin van je werkdag (minimaal 10 minuten voordat je dienst begint)
  • Je bent in staat om samen te werken en instructies van collega’s op te volgen, bijvoorbeeld over onderhoud van de schappen, tellingen of het vullen van de schappen.
  • Je bent in staat om de geldende afspraken omtrent veiligheid te lezen, te begrijpen en uit te voeren.

Verder helpt een opgeruimd karakter, ruimtelijk inzicht en klantvriendelijkheid je bij het succesvol afronden van jouw BBL stage. In het bezit zijn van een heftruck/reachtruck certificaat is een pre. Mocht je deze niet hebben, maar ben je wel bereid deze te halen? Dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren.

Meer informatie of direct solliciteren?

De sollicitatieprocedure kan uit meerdere gesprekken bestaan.

De vacature staat open tot en met woensdag 30 juni 2021.

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link. Graag verzoeken wij je om op deze link te klikken en je sollicitatie compleet te maken. Het is noodzakelijk om beide formulieren in te vullen, zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.

Voor vragen over de inhoud van de stage kun je contact opnemen met Myckel Ruiter, Manager Logistiek en Service Roermond, via [klik hier voor het telefoonnummer] . Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Suzanne van den Berg, Junior HR-adviseur, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat