Bouwmaat

Hulpkracht Kassa in Bouwmaat Rotterdam

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met professioneel advies en met een breed assortiment producten.

Als Hulpkracht bij de kassa help jij onze klanten met afrekenen en neem jij de retouren aan. Je maakt een praatje en attendeert de klanten op de kassakoopjes. Zo draag jij een steentje bij aan de extra omzet voor de vestiging!

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

 • Een goed salaris naar aanleiding van jouw leeftijd en (werk)ervaring
 • Een functie met flexibele werktijden tussen 3 en 15 uur per week
 • een bonus op basis van persoonlijke prestaties en die van de vestiging
 • een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • korting tot 20% op het assortiment
 • een informele werksfeer
 • persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelmogelijkheden door een breed aanbod aan opleidingen

Wat breng je mee?

Klantgerichtheid. Daar sta je voor. Jij weet dat klanten op ons bouwen! Je ben scholier of volgt een opleiding in de richting logistiek of winkelmedewerker en bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast:

 • Je hebt interesse in bouwmaterialen
 • Je werkt zorgvuldig
 • Je vindt het leuk om in een team te werken
 • Je bent flexibel beschikbaar

Meer informatie of direct solliciteren?Deze vacature is in samenwerking met Young Capital. Nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link. Dit is de link naar de website van Young Capital. Het is dus de bedoeling dat je via de website van Young Capital solliciteert.

Na jouw sollicitatie nemen onze collega’s van Young Capital contact met je op. Bij een positieve eerste indruk heb jij een gesprek op de vestiging met een van onze managers. Wanneer dit gesprek ook positief wordt beoordeeld ga je bij jouw Bouwmaat vestiging als uitzendkracht aan de slag. Dit betekent dat jij een contract afsluit met Young Capital en als volwaardig Bouwmaat collega aan het werk gaat. Jouw werkzaamheden, rooster en verlof stem je af met je leidinggevende van Bouwmaat. Het salaris en het vakantiegeld krijg jij Young Capital. Mocht je vragen hebben, stel deze gerust.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat