Bouwmaat

Commercieel Medewerker Buitendienst

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Nadat je tijdens het spitsuur op de vestiging hebt ondersteund stap je de Bouwmaat auto in, welke tot je beschikking staat voor het bezoeken van diverse klanten. Je hebt een mooi contractvoorstel voor een klant, dat hij bijna niet kan afslaan. Eenmaal terug op de vestiging bel je een aantal andere klanten om te vragen naar de status van hun bouwproject en beoordeel je verkoopkansen. Na de lunch heb je een afspraak met een nieuwe klant. Je geeft hem een rondleiding en vertelt over de producten, services en voordelen die Bouwmaat biedt. Vervolgens zorg je voor een overdracht aan je collega.

Aan het einde van middag ga je in overleg met het verkoopteam. Je neemt de actieproducten door en jullie denken na over de presentatie hiervan. Terug op de winkelvloer tref je een bekende klant die vraagt om een offerte. Aan jou om te bekijken wat Bouwmaat kan betekenen.

Na een korte update van de verkooprapportages en een voorstel voor een aanpassing van het commercieel jaarplan, is het tijd om naar huis te gaan!

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team en krijg je genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ambitie, betrokkenheid, collegialiteit, transparantie en vakmanschap zijn belangrijke kenmerken van onze organisatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en een assessment welke jij online kunt invullen.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

 • Wat krijg je terug?
 • Een salaris tussen de € 2.448,38 en € 3.372,25 bruto op basis van 40 uur
 • Een bonus o.b.v. persoonlijke prestaties en die van de vestiging
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van 40 uur
 • Een mobiele telefoon
 • Korting tot 20%
 • Een informele werksfeer en leuke uitjes
 • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling door een breed aanbod aan opleidingen

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van een mbo diploma in een commerciŽle richting
 • Je hebt ervaring met acquisitie en relatiebeheer

Je legt gemakkelijk contact, bent enthousiast en voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Je hebt de afgelopen jaren commerciŽle ervaring opgedaan binnen de B2B. Ben je bouwkundig onderlegd? Dan is dat een prť.

Meer informatie of direct solliciteren?

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link. Graag verzoeken wij je om op deze link te klikken en je sollicitatie compleet te maken. Het is noodzakelijk om beide formulieren in te vullen, zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Paul Verbarendse, Manager Verkoop en Vestiging Roosendaal, via [klik hier voor het telefoonnummer] . Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marjolein Leek, HR-adviseur, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat