Nouryon

Mining Engineer

Details van de functie

Logo Ben jij proactief, zelf startend en een team-player met uitstekende communicatieve vaardigheden? Heb jij ervaring in Rock Mechanics als engineer en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou!

Mining Engineer
Fulltime, Hengelo
Salaris per maand: 4.400 – 6.800 euro bruto

Jouw uitdaging als Mining Engineer
Als Mining Engineer draag jij bij aan de mijnbouworganisatie en een veilige operatie voor de gehele levenscyclus van de mijn. Hierdoor dienen de fabrieken voldoende grondstoffen te krijgen en zorg je voor veiligheid richting de ondergrond en omgeving. Jij maakt en bent de link tussen de wetenschappelijke inhoud en de uitvoering. Hierbij rapporteer je aan de Technology Manager Brinefield.
  • Je bent verantwoordelijk voor engineering support en het coordineren van de uitvoering met betrekking tot rock mechanics, cavern design en bodem risk assessments voor mijnbouwactiviteiten.
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en overdragen van kennis over rock mechanics, cavern design en bodemdalingenbodemdalingsprognoses.
  • Je draagt zorg voor de benodigde vergunningen en de benodigde support hierin.
  • Je hebt inzicht in de spannings-, en faalmechanismen van de gesteenten en hun reactie op cavernesystemen.
  • Je onderhoudt de communicatie met interne en externe stakehouders op het gebied van ontwerp en veiligheid van de kcavernes.

Nobian Hengelo
Op de Nobian locaties in Hengelo, Delfzijl en Mariager (DK) staan de grootste en meest
geavanceerde zoutproductiefabrieken ter wereld. Hier wordt pekel gewonnen uit steenzout. Uit de pekel wordt vervolgens zout geproduceerd ten behoeve van de chemische industrie,
gladheidbestrijding en vele soorten consumptiezout. De Boorterreinen zijn verantwoordelijk voor het winnen en leveren van voldoende pekel aan de zoutproductiefaciliteiten. De pekel wordt gewonnen uit ondergrondse cavernes die verbonden zijn met de zoutfabrieken door middel van en uitgebreid leidingennet. In Hengelo bevindt zich de afdeling Mining, Development & Compliance (MDC) die werkzaam is voor de Boorterreinen in Hengelo, Delfzijl en Mariager.

Heb jij het in huis?
In deze rol heb je verschillende interne en externe stakeholders, waardoor stakeholdermanagement en communicatieve vaardigheden van belang zijn. Je hebt een integere houding met betrekking tot veiligheid. Je bent flexibel en je vindt het niet erg om te reizen naar de locatie Delfzijl en soms naar Denemarken. Daarnaast beschik je over de volgende punten:
• Minimaal een afgeronde academische opleiding in Mijnbouw / Technische Aardwetenschappen, bij voorkeur met een specialisatie in Rock Mechanics;
• Minimaal 5 jaar werkervaring in de mijnbouw of olie & gasindustrie;
• Je spreekt en schrijft vloeiend in Nederlands en Engels, kennis van Duits is een pré.

Dit kun jij van ons verwachten
Je wordt onderdeel van het Brinefield Technology team binnen de afdeling MDC. Samen met zes collega’s focus jij je op de ontwikkeling en compliance van de mijnbouwactiviteiten vanuit de discipline rock mechanics. Er is geen werkdag hetzelfde waarbij de afwisseling tussen kennis en communicatie plaatsvindt. Wij bieden naast de volgende arbeidsvoorwaarden ook nog interessante doorgroeimogelijkheden op de langere termijn:
• Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
• Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van jouw werkervaring: 56.000 – 87.000 EUR;
• 35 vakantie- en verlofdagen
• Aantrekkelijk bonusregeling met een at targetpercentage van 8%;
• Uitstekende pensioenregeling

Wil jij bij Nobian aan de slag als Mining Engineer?
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sabrien Abu El Hassan, Recruiter, [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]. Jouw sollicitatie ontvangen we graag via de apply now button en zullen via de e-mail niet in behandeling worden genomen.

Een pre-employment screening als een VOG kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon