Vermaat Servicekantoor BV

General manager bedrijfshoreca

Details van de functie

Logo Hey general manager! Ben jij toe aan een toffe uitdaging waar je kunt ondernemen? In deze functie wordt jij verantwoordelijk voor ons hippe bedrijfsrestaurant van Uber. Een jong, hip en gedreven team is wat jij kunt verwachten. Daarnaast ben jij financieel, commercieel en operationeel verantwoordelijk voor de locatie.

Uber, wie kent het niet?! De populaire app om je taxirit te regelen of je guilty pleasure te bestellen. Vlakbij station Amstel vind je één van de kantoren van Uber Nederland. Inmiddels werken er ruim 1.200 medewerkers in Nederland en bouwt Uber aan een nieuwe campus voor haar basis in Amsterdam. Er werken veel jonge mensen en er hangt een fijne en informele sfeer. We zorgen hier zowel het bedrijfsrestaurant, de espressobars en de banqueting.

20 hard werkende en enthousiaste collega?s staan iedere (doordeweekse) dag klaar voor de gasten van Uber the Cloud. Doordat er veel verschillende nationaliteiten werken is de voertaal Engels. We vinden het leuk om de gasten elke dag te verassen met speciale en gezonde gerechten en zorgen dagelijks weer voor een wisselend menu en een persoonlijke praatje.

Wist je dat wij alle medewerkers van Uber gewoon bij naam noemen? #persoonlijkeservice

Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privéleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.

Jouw collega over werken bij VermaatJouw functie als general manager corporate

Als general manager ben je verantwoordelijk voor alles op het gebied van horeca en hospitality, zoals teamontwikkeling, commercie, operatie, financiën en administratie binnen onze bedrijfshorecalocaties. Je geeft leiding aan een groot operationeel team en motiveert en enthousiasmeert ze zodat de dagelijkse operatie goed draait. Jij weet met jouw hospitality achtergrond en kennis hoe je het team uitdaagt om de kwaliteit naar het maximale level te brengen.

Jij kan meerder ballen in de lucht houden om samen met je collega?s de gastvrijheidsbeleving naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben je een volwaardige gesprekspartner naar je opdrachtgevers en je business unit manager. De locaties hebben allemaal een eigen identiteit, jij vindt het een uitdaging om hierop in te spelen. Je zorgt voor een adquate reactie op factoren die de winstgevendheid van de bedrijfsactiviteiten zowel in negatieve- als in positieve zin kunnen beïnvloeden en stuurt hier op aan. Kortom; ondernemerschap is het sleutelwoord.

Jouw ingrediënten

 • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding (HHS of vergelijkbaar).
 • Je hebt ruime ervaring (minimaal 5 jaar) in het zelfstandig leiding geven binnen de horecasector en je hebt leiding gegeven op afstand.
 • Je beschikt aantoonbaar over managementvaardigheden, relationeel partnership en je bent projectmatig sterk.
 • Open, direct en communicatief vaardig zijn woorden die bij jou passen. Je weet mensen te motiveren, inspireren en te enthousiasmeren.
 • Ondernemerschap is je sleutelwoord, je bent een vakidioot en inspirator.
 • Aantoonbare affiniteit met horeca op een high-traffic locatie (zoals één of meerdere outlets) is een pré.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
[afdeling]

Uren per week:
40
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV