Faber personeelsdiensten

Meewerkend voorman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als meewerkend voorman/teamleider bij Smeets Schilderwerken Stein BV ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Samen met je team zorg je voor een perfect eindresultaat, waarvoor jij samen met je team verantwoordelijk bent. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden, vanaf werkvoorbereiding tot en met de oplevering en nazorg. Daarnaast help je met het opleiden van leerling schilders. Je werkt met ze samen, coacht, stimuleert, enthousiasmeert ze en bent een echte teamplayer.

Ben jij de kandidaat?
We zijn voor deze leuke, veelzijdige maar ook uitdagende functie op zoek naar een; Meewerkend voormans met goede communicatieve vaardigheden, energieke en enthousiasmerende werkhouding en die uitdagingen en hectiek niet uit de weg gaat. Ben een allround-schilder met een grote ambitie om de volgende stap in zijn carriere te zetten, nodige we je ook uit te reageren.
De ideale kandidaat heeft een afgronde schildersopleiding en relevante werkvaring binnen de schildersbranche. Je hebt hiernaast kennis van materialen en alle relevante verftechnieken en voor- en nacalculaties. Houdt er rekening mee dat de werkdagen niet standaard tussen 08.00 en 17.00 uur zijn. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste in deze functie.

Wat wij bieden
Wij bieden jou als Meewerkend voorman een leuke werkplek met een prettige werksfeer en ruimte om jezelf te blijven verbeteren. Het betreft een baan voor langere tijd. Verder geniet je als Meewerkend voorman van de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tussen de EUR 2.930,- en EUR 3.662,- bruto per maand. De hoogte van het salaris hangt af van het aantal jaar dat jij ervaring hebt als Schilder.
- Kies zelf waar jij graag je pensioen wilt opbouwen: STIPP of BPF Schilders.
- Veel vrijheid en verantwoordelijkheid met ruimte voor initiatieven en ideeŽn.
  • ​​​​Werken in zowel een klein team als leiding geven aan een groter team
- Al van ons spaarsysteem gehoord? Met elk gewerkt uur kun jij bij Faber Personeel sparen voor leuke cadeaus en dagjes weg!

Waar jij gaat werken
Smeets Schilderwerken Stein BV maakt al decennia lang professioneel werk van schilderwerk. Het vakmanschap van onze schilders, in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen is onze waarborg voor de belangen van de opdrachtgever. Smeets Schilderwerken Stein BV heeft een grote verscheidenheid klanten. Bedrijven, gemeentes, bouwondernemingen, woningcorporaties, industriŽle bedrijven, alsook VVE’s ťn particulieren doen geregeld een beroep op het vakmanschap van Smeets. Wij gaan veel verder dan alleen schilderen, we ontzorgen en werken compleet af. Schilderwerk, houtrotherstel en coatings zijn onze hoofdactiviteiten, maar door de jaren heen is ons dienstenpakket in de volle breedte uitgebreid zoals brandvertragend schilderwerk.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten