Faber personeelsdiensten

Stukadoor

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde leerlingen die het stukadoor vak willen leren. Jij gaat als leerling stukadoor aan de slag bij een bedrijf waar veel doorgroei mogelijkheden zijn, goede begeleiding is en wat groeiend is. Samen met jou stukadoor leermeester gaan jullie werken aan zowel renovatie als nieuwbouw projecten. In de praktijk ga je de ervaring op doen en doormiddel van een cursus de theorie, Hierdoor willen wij jou in 2 jaar opleiden tot een stukadoor. Ben je enthousiast en wil je deze uitdaging aangaan, solliciteer dan direct.

Ben jij de kandidaat?
Wil jij jezelf ontwikkelen als leerling stukadoor bij een bedrijf waar je goede begeleiding hebt en herken jij jezelf in de onderstaande functie eisen? Reageer dan direct op deze vacature!
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent gemotiveerd en toont initiatief
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs
  • Wil je ontwikkelen als ervaren stukadoor

Wat wij bieden
Je bent van harte welkom bij Faber en we willen het je zo ook laten ervaren. Wij bieden een plaats om je verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Mocht je vragen hebben, dan beantwoorden we die graag! Daarnaast hebben we ook de praktische zaken goed geregeld. Wij bieden loon conform de Afbouw CAO met daarnaast cursussen die aansluiten op de functie stukadoor. Daar houdt het niet bij op, je hebt namelijk kans op een vaste aanstelling, werk garantie en je kunt trainingen volgen.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel. Voor vragen kun je bellen/appen of mailen naar Sjoerd Tros op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten