Continu professionals

Procesoperator

Details van de functie

Logo Ben jij een man/vrouw die op zoek is naar een nieuwe uitdaging als procesoperator?! Lees dan verder! Voor een mooi bedrijf in de omgeving van Utrecht ben ik op zoek naar een procesoperator die écht bezig is met het gehele proces van A tot Z. Het mooie aan deze functie is dat er veel afwisseling is en dat je voor meerdere machines verantwoordelijk bent. Veel verantwoording dus! Kun jij dat aan? Wil jij zelfstandig aan de slag kunnen in deze uitdagende functie? Om een beeld te schetsen welke taken er bij deze functie komen kijken, heb ik onderstaand een aantal taken van jou benoemd. Bewaken en waar nodig bijsturen van productieprocessen, zowel ter plaatse (bij de installatie of machines) als in de controlekamerUitvoeren van kwaliteitsmetingen, eventueel met behulp van monstersSignaleren van en rapporteren over gebreken, fouten of andere bijzonderheden in het procesToezien op juiste vaktechnische uitvoering door ploegmedewerkersVerrichten van kleine reparatiesInschakelen van de technische dienst of andere betrokkenen wanneer grotere reparaties vereist zijnZo nodig uitvoeren van een ?shutdown? (het stilleggen van de machines of een deel hiervan)Controleren van de hygiënische staat en zo nodig reinigen van de apparatuurBieden van begeleiding aan ploegmedewerkersNaleven van veiligheidsvoorschriften en HACCP-wetgevingEventueel indienen van verbetervoorstellen om het productieproces te optimaliserenKortom een hele uitdagende functie met veel verschillende taken! Voel jij je nog steeds aangesproken?! Dan heb ik jou nodig!

Functie eisen
Er zijn een aantal dingen belangrijk voor deze functie, om die goed te kunnen uitvoeren. Zo heb je te maken met een bepaald niveau en ervaring dat je wel/niet mee kan brengen. Als je onderstaande punten leest en nog steeds denkt: ''Dit ben ik'' Dan solliciteer snel, voor de vacature is vergeven aan iemand anders!Je hebt een minimaal werk en denkniveau van minimaal VAPRO B.Je bent in het bezit van minimaal een VAPRO A.Je hebt technisch inzicht en weet meerdere taken tegelijk te vervullen.Je bent iemand die zelfstandigheid prettig vindt en de uitdaging zoekt in je werkzaamheden.Je hebt ambitie en wil vooral niet stilstaan in je ontwikkeling.Bezit van een rijbewijs en auto is een must.

Arbeidsvoorwaarden
Bij dit bedrijf kan je het volgende verwachten:Opleidingsmogelijkheden tot VAPRO B/C of iets anders dat relevant is voor dit bedrijf en jou!Een mooi salaris tussen de EUR3000 - EUR3500 bruto per maand op fulltime basis.Doorgroeimogelijkheden wanneer je dit zelf ook ambieert!

Info over het bedrijf
Continu Professionals is een technisch detacheringsbureau dat als partner te werk gaat met opdrachtgevers en technische professionals. Wij zoeken voor de opdrachtgever de juiste kandidaat die past binnen het perfecte plaatje. Voor de kandidaat maken wij de weg vrij, zodat het proces van het zoeken naar een baan een stuk gemoedelijker verloopt met onze professionele hulp. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland helpen wij technisch opgeleide professionals aan een vaste baan. We zijn ambitieus, vriendelijk en zullen ons altijd 100% inzetten om de juiste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals