Continu professionals

Allround operator 3- ploegen

Details van de functie

Logo Ben jij een operator die de uitdaging ziet in het besturen/instellen/afstellen van machines, die veel afwisseling wil?! Dan heb ik jou nodig! Voor dit bedrijf in Oss ben ik op zoek naar mensen die ervaring hebben als operator en affiniteit hebben met voeding. Een goede operator die weet wat hij doet en logischer wijs zijn werkzaamheden verricht aan de hand van hoe de machines lopen. Je bent bekend met termen als HACCP en weet hoe je deze richtlijnen kan hanteren op de werkvloer. Daarnaast ben je enthousiast en vindt je het leuk om met je collega's ervoor te zorgen dat de machines goed draaien! Je taken in deze functie zijn o.a.:Jij houdt de machines in de gaten en voert regelmatig controles uit. Wanneer er een storing optreedt gebruik jij jouw kennis van de machine om deze samen met de technische dienst op te lossen. Regelmatig bouw jij als Operator een machine om, zodat er een ander product geproduceerd kan worden

Functie eisen
Komen onderstaande punten overeen met jou, dan zoek ik jou!MBO werk- en denkniveauErvaring als operator en een stabiel C.V. (geen job hopper)Affiniteit met food en machinesEnthousiasme, passie en flexibiliteit om in 3- ploegen te werken.Sociaal en weet goed wat hij/zij wil.

Arbeidsvoorwaarden
Bij dit bedrijf kun je het volgende verwachten:Een mooie salaris indicatie van EUR2400,- en EUR2600,- bruto per maand op een fulltime basis exclusief ploegentoeslag.Een leuke werksfeer met collega's die met en voor elkaar willen werken.Een 3- ploegen systeem.

Info over het bedrijf
Continu Professionals is een technisch detacheringsbureau dat als partner te werk gaat met opdrachtgevers en technische professionals. Wij zoeken voor de opdrachtgever de juiste kandidaat die past binnen het perfecte plaatje. Voor de kandidaat maken wij de weg vrij, zodat het proces van het zoeken naar een baan een stuk gemoedelijker verloopt met onze professionele hulp. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland helpen wij technisch opgeleide professionals aan een vaste baan. We zijn ambitieus, vriendelijk en zullen ons altijd 100% inzetten om de juiste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals