Bouwmaat

Manager Verkoop en Vestiging

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Je bent eindverantwoordelijk voor de commerciŽle resultaten en de personele & operationele ontwikkeling van de vestiging. Je geeft leiding aan het verkoopteam en de Manager Logistiek & Service. Indirect ben je verantwoordelijk voor ongeveer 15 medewerkers van de vestiging Sittard.

Je verzamelt, analyseert en vertaalt marktontwikkelingen naar een commercieel jaarplan voor de vestiging. Op basis van het jaarplan zet je lokaal commerciŽle acties uit en zorg je voor acquisitie en relatiebeheer. Je ontvangt en bezoekt klanten, maakt jaarafspraken en voert de bonusgesprekken. Je analyseert verkoopresultaten op klantniveau en organiseert vervolgacties.

Als eindverantwoordelijke van de vestiging analyseer je managementinformatie en neem je op basis hiervan besluiten op zowel operationeel, commercieel en financieel vlak. Personeelsmanagement vormt ook een belangrijk onderdeel van jouw werk. Zo ben je verantwoordelijk voor een optimale bezetting op de vestiging en voor een werkklimaat waarin mensen worden gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen. Je voert regelmatig gesprekken met medewerkers over hun functioneren, je zorgt ervoor dat de kennis op niveau is en geeft opvolging aan de persoonlijke ontwikkelplannen. Je rapporteert direct aan de Manager Commercie en Operatie.

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

Wij bouwen graag samen aan jouw ontwikkeling. Zo kun je opleidingen volgen of doorgroeien naar een andere functie.

Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen € 3.153 en € 4.294 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je ervaring;
 • Een mobiele telefoon, laptop en een auto van de zaak;
 • Een bonus op basis van persoonlijke prestaties, prestaties van de vestiging en van de gehele organisatie;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Korting tot 20% op het assortiment;
 • Een informele werksfeer met veel ruimte voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.

Wat breng je mee?

Jouw directe omgeving omschrijft jouw stijl van leidinggeven als energiek, motiverend en resultaatgericht. Als geen ander weet je verbinding te maken met klanten, collega’s en met medewerkers. Je weet met jouw leiderschapskwaliteiten de visie en missie van de Bouwmaat franchise formule door te vertalen naar de medewerkers op de vestiging.

Naast dat je goed bent in het organiseren en structureren van je eigen werk, ben je ook in staat om op een gestructureerde wijze sturing te geven aan de vestiging en de processen binnen de verschillende afdelingen. Daarnaast:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een (bij voorkeur) commerciŽle richting;
 • Je hebt ervaring binnen B2B en/of de Retail branche;
 • Je hebt ruime werkervaring in het onderhouden en verbeteren van commerciŽle en logistieke processen;
 • Je hebt minimaal 2 tot 4 jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie.

Meer informatie of direct solliciteren?

De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en een assessment welke jij online kunt invullen.

De vacature staat open tot en met dinsdag 22 juni 2021. De eerste gesprekken staan gepland op vrijdag 25 juni 2021.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Wouter Bransz, Manager Commercie en Operatie via: [klik hier voor het telefoonnummer] . Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Tim Harmelink, HR adviseur via: [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat