Van Dam Bodegraven B.V.

Laborant QC m/v

Details van de functie

Logo Over ons;
Van Dam Bodegraven B.V. is zelfstandig producent van reinigingsmiddelen voor de Nederlandse en Europese markt en is uitgegroeid tot een toonaangevende ‘private label’- en ‘contract filling’- fabrikant. Al vele jaren ontwikkelen en produceren wij onze recepturen voor een aantal gerenommeerde Europese supermarktketens, multinationals en andere merkhouders. Van Dam beschikt over een moderne productielocatie en kantoor in Bodegraven. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid zijn de kernwoorden, waarmee Van Dam zich al 85 jaar onderscheidt in de markt.
Het totale personeelsbestand bestaat uit circa 75 medewerkers.

Voor de werkzaamheden op ons kwaliteitslaboratorium, onderdeel van de afdeling R&D, zoeken wij een enthousiaste Laborant QC.

Werkzaamheden;
Als laborant QC ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden op het kwaliteitslaboratorium. Dit houdt onder meer in de monstername, bepalingen en rapportage voor de vrijgave van de binnengekomen grondstoffen, de vrijgave van het geproduceerde product; de monitoring van de product- en productiehygiëne.
Verder assisteer je op het R&D laboratorium door het uitvoeren van performance- en materiaalbestendigheidstesten; het meten en beoordelen van stabiliteitstesten; het bereiden van klantmonsters. Daarnaast word je verantwoordelijk voor de laboratoriumvoorraad grondstoffen.

Wat bieden wij;
Een afwisselende baan binnen een enthousiast team van medewerkers, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de eisen gesteld aan de functie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Patricia Boelee
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Van Dam Bodegraven B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.