Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als constructie schilder ga je werken in de buitenlucht. Daarnaast bevind jij je in een werkomgeving die omringt is met stalenconstructies en producten. Het is net alsof je de ster bent van je eigen Discovery Channel aflevering in een stoere, dynamisch en industriŽle omgeving. Jij zorgt voor de bescherming van de metalen. Dit doe je door coating aan te brengen op de verschillende oppervlaktes. Je weet dit op een veilige manier te doen en gaat zorgvuldig om met je machines, verfstoffen en overige gevaarlijke stoffen. Je bent een constructie schilder en voor jou staat plezier in het werk centraal. Je draagt graag je steentje bij in werkprocessen en waakt voor een goede en veilige werksfeer.
Onze opdrachtgever heeft mooie diverse opdrachten, van werken aan spoorwegen tot aan groot onderhoud bij fabrieken.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Lees dan snel verder naar de mogelijkheden als constructieschilder bij Faber Personeel!

Ben jij de kandidaat?
Heb je al ervaring als constructie schilder? Pak je telefoon en laat niet op je wachten!

Veiligheid staat boven alles! Je bent daarom in het bezit van een geldig VCA certificaat of in ieder geval bereid deze te behalen via Faber Personeel. Je hebt een rijbewijs en eventueel je eigen vervoer. Heb je geen eigen vervoer? Dan nodigen we je ook zeker uit om te solliciteren! Het is mooi meegenomen als je een hoogwerker kan bedienen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je een technische- of schildersopleiding hebt afgerond en uiteraard moet je met een kwast kunnen omgaan!

Wat wij bieden
Bij Faber Personeel belonen wij jou conform de schilders CAO en kijken wij naar jouw ervaring binnen het schildersvak. Wij bieden jou al een salaris vanaf EUR 2.650,- bruto per maand. Ben jij al jaren actief in de branche dan kan jouw salaris al oplopen tot maximaal EUR3.500,- bruto per maand. Gaaf!

Daarnaast bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen tussen het Stipp- of BPF Schilders pensioen. Faber Personeel wilt graag met jou een langdurige relatie opbouwen. Voor ons ben jij als constructie schilder goud waard en daarom bieden wij jou bij goed functioneren een vast contract aan bij Faber Personeel.

Wil je niet stil zitten en jezelf continue blijven ontwikkelen in je vak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden jou twee cursusmogelijkheden per jaar aan. Hierbij kun je alles verzinnen waarop jij je verder wilt ontwikkelen, denk bijvoorbeeld eens aan een houtrotcursus, kitcursus, VCA, spuitcursus of wat dacht je van een BE rijbewijs die wij kunnen vergoeden. Klinkt goed he!

Daarnaast bouw jij bij Faber Personeel spaarpunten op. Dit zijn punten die jij kunt verdienen per gewerkt uur. Op elk gewenst moment kun jij deze inwisselen voor leuke weekendjes weg, cadeaus of gereedschappen die goed van pas komen in je werk! Hoe gaaf is dat!

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten