Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij als schilder graag zelfstandig aan slag? Vind jij het leuk om het werk te zien opknappen en kom jij graag bij particulieren over de vloer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround schilder waarbij je komt te werken in de omgeving van Bolsward.

In deze functie houd jij je bezig met al het onderhoudswerk in- en rondom het huis. Hierbij kun je denken aan wassen, schuren, gronden en aflakken. Ook zal jij je af en toe bezig houden met het uitvoeren van houtrotreparaties, glaszetten en behangactiviteiten. Het bedrijf waar jij komt te werken is een allround schildersbedrijf die zich bezig houdt met meerdere facetten van het schildersvak. Je komt te werken in een klein en gezellig team. Soms werk je ook weleens alleen, maar over het algemeen heb jij een vaste partner waar je van op aan kan!

Ben jij de kandidaat?
Gezien het feit dat deze functie van schilder om een allround functie gaat, heb je al enige jaren ervaring in het schildersvak. Daarnaast is het fijn als jij ook ervaring hebt met behangen. Je bent zelfstandig inzetbaar en je kunt op eigen gelegenheid naar het werk komen.

Wat wij bieden
In de functie van schilder bieden wij jou al een salaris vanaf EUR2.750,- bruto per maand met een maximum van EUR3.500,-. dit is gebaseerd op het aantal jaar dat jij ervaring hebt. Bij Faber Personeel waarderen jouw vakmanschap en harde werken en dat maken we graag kenbaar in de contractvorm die we jou aanbieden. Dit wil zeggen dat je altijd begint in een flexibel contract, maar dat wij jou een vast contract aanbieden bij goed functioneren! Bij Faber Personeel hebben we nog een paar te gekke voorwaarden;

  • Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders
- Trainingsprogramma's: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus, etc.
  • Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Je spaart punten bij ieder uur dat je werkt!
  • Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega's!

Waar jij gaat werken
Bij dit schilders- en behangersbedrijf kun je terecht voor schilderklussen, maar eveneens voor glaswerk, behangactiviteiten en decoratiewerken. Hierdoor hoeft de klant niet voor iedere klus naar een ander adres, maar is de klant in één keer onder de pannen. Dat scheelt zoek- en regelwerk. Ze maken heldere afspraken met de klant en zorgen dat datgene geregeld en uitgevoerd wordt waar zij behoefte aan hebben.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie van schilder. Voor vragen kun je bellen naar Tom op [klik hier voor het telefoonnummer] of e-mailen naar [stuur een e-mail]

We verwelkomen jou graag binnen de Faber familie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten