Faber personeelsdiensten

Renovatieschilder 1

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
In het oosten van Twente hebben wij een mooie baan beschikbaar voor een schilder.

Bij dit bedrijf wordt je als schilder veel vrijgelaten, dat betekent dat er van je verwacht wordt dat je zelf weet wat je moet doen en dus al aardig wat kennis hebt van producten en technieken op het gebied van schilderwerkzaameden. Vaak ga je samen met je collegaa schilders te werk bij mensen thuis aan mooi schilderwerk zowel binnen als buiten. Wat helemaal fijn is, is dat je nooit ver van huis bent. want alle klussen zijn in de omgeving van Losser! Lijkt het jou wel wat om in een klein team van 4/5 schilders te werken aan mooie particuliere klussen dichtbij huis, dan moet je even verder lezen, want naast mooi werk hebben we nog veel meer te bieden!

Ben jij de kandidaat?
Je moet uiteraard ook in het team passen; dit betekent dat er van je verwacht wordt dat je af en toe ook in bent voor een lolletje op z’n tijd, maar daarentegen ook serieus schilderwerk aflevert. Je bent immers wel bij particuliere klanten aan het werk. Jij weet goed in te schatten wat wel en niet kan. Het leuke aan dit bedrijf is dat de eigenaar gewoon meewerkt. Ook aan goed materiaal en kwasten geen gebrek, heb je wat nodig dan geef je dit aan en het wordt geregeld. Zo hoort dat!

Wat wij bieden
Nu je weet wat jij allemaal moet meenemen is het tijd om je te vertellen wat je bij ons allemaal kan verwachten!
Allereerst een goed salaris tussen de EUR 1.800,00 en EUR 3000,00 afhankelijk van de ervaring die je meebrengt o.b.v 37,5 uur per week. Bij Faber is het voor jou als schilder goed geregeld, want alles gaat netjes volgens de schilders CAO. Als extraatje bieden we jou mogelijkheden voor het volgen van cursussen zoals bijvoorbeeld een houtrot, behang of kitcursus mocht je dit willen. Faber betaald, dus dat kost jou lekker niks. Bevalt het van beide kanten? Dan groei je bij ons door naar een vast contract!
En mocht je houden van een lekkere BBQ met collega schilders of andere leuke uitjes? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres, want naast dat we zelf elk jaar 2 gezellige borrels organiseren kun je d.m.v. het Faber spaarsysteem ook zelf sparen voor leuke uitjes of cadeautjes. Dat is win-win!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Zie jij jezelf hier al schilderen?
Bel dan snel [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mailtje naar [stuur een e-mail] met daarin je naam, telefoonnummer en je ervaring op het gebied van schilderwerk. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Misschien sta jij volgende week al met je nieuwe collega’s een mooie boerderij in Twente te schilderen!

Mocht je niet aansluiten op deze vacature, maar wel graag willen schilderen? Dan mag je uiteraard ook contact opnemen, we krijgen wekelijks mooie vacatures binnen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten