Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Friesland
Leeuwarden, Nederland
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voer jij als schilder je werk uit met al jouw passie en hecht jij waarde aan de kwaliteit van het werk dat jij aflevert bij particuliere klanten? Dat is mooi! Bij Faber Personeel heb jij het hele jaar door werk en wij streven ernaar de beste werkgever te zijn in de schilders- en bouwbranche.

Onze opdrachtgever is op korte termijn op zoek naar een particulier schilder voor de regio Leeuwarden. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden in Leeuwarden en omstreken. Als particulier schilder krijg jij te maken met verschillende soorten klanten waarbij jij verantwoordelijk bent voor het binnen- en buitenschilderwerk. Het werk is erg divers; naast het reguliere schilderwerk vind jij het bijvoorbeeld niet erg om ook kleine houtrot reparaties aan te pakken en om af en toe een behangetje te plakken. Tijdens het schilderwerk wordt er ook een klein beetje verwacht dat je af en toe een praatje maakt met de klanten waarbij jij de klus uitvoert, of in ieder geval naar de behoefte van jouw klant. Misschien krijg je dan nog eens een lekker kopje koffie of thee aangeboden!

Word jij enthousiast na het lezen van bovenstaande werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent onze kandidaat als jij minimaal 1 jaar ervaring hebt als schilder. Kan jij je daarnaast ook goed redden op sociaal vlak? Voor de klant is het namelijk fijn dat je ze voorafgaand aan het werk goed kunt informeren over wat je precies gaat doen. Omdat de werkzaamheden verspreid liggen, is het handig als jij over in ieder geval over een rijbewijs beschikt. Heb je ook eigen vervoer? Super! Mocht je geen eigen vervoer hebben, dan kunnen we dit altijd bespreekbaar maken. Faber Personeel kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wat wij bieden
Voor de functie van schilder bieden wij jou al een salaris vanaf EUR2.350,- bruto per maand. Dit is gebaseerd op 2 jaar ervaring als particulier schilder. Heb jij meer ervaring? Jouw salaris kan dan al snel oplopen tot EUR3.000,- bruto per maand! Bij Faber Personeel start jij altijd met een flexibel contract. Hoe lang dit contract duurt, bepaal jij zelf! Laat jij ons zien dat jij een echte topper bent en is er wederzijdse tevredenheid? Dan bieden wij jou graag een vast contract aan bij Faber Personeel! Goede vakkrachten zijn namelijk erg schaars en willen wij graag aan ons binden. Hebben wij je nog niet overtuigd om te solliciteren? Lees dan snel onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden;

  • Keuze in het pensioen waarbij jij aangesloten wilt zijn; BPF Schilders pensioen of Stipp pensioen
  • Faber Spaarprogramma; voor ieder gewerkt uur bouw jij spaarpunten op. Deze kun je inwisselen voor weekendjes weg, cadeaus en gereedschappen
  • Loyaliteitsprogramma; extra aanvullende diensten waarmee jij nog beter je werk kunt uitvoeren
  • Opleidingsmogelijkheden; bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk dat jij nu op je plek zit, maar ook nog over 5 jaar! Heb jij er wel eens over nagedacht waarop jij je nog verder zou willen ontwikkelen?
  • Jaarlijkse Faber borrel met de hele Faber familie!

Waar jij gaat werken
Het bedrijf waar jij komt te werken richt zich op alle vlakken van het particuliere schildersvak, hierbij kun je denken aan; schilderwerk, sauswerk, glasvliesplakken, behangwerken, plaatsen van enkel- en dubbel glas, houtrotrenovatie en spuitwerken. Leuk en erg divers!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dat begrijpen wij maar al te goed! Solliciteer snel! Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Tom via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mail naar [stuur een e-mail] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten