DIT personeel

Projectleider Bouwkunde

  • Vacature
MBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Welke ervaren Projectleider Bouwkunde coŲrdineert, organiseert en plant bouwprojecten variŽrend van winkelcentra, kantoorgebouwen, maar ook hele woonwijken? Nou jij dus.

.Als Projectleider Bouwkunde ben je verantwoordelijk voor diverse bouwprojecten binnen de woningbouw en utiliteitsbouw. Dit kunnen vrijstaande villa?s, projectmatige woningbouw, maar ook projecten zoals appartementen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, winkels en recreatiewoningen.

Of het nu gaat om grote of kleine projecten, alle werkzaamheden worden voorbereid, uitgevoerd en begeleid door eigen vakmensen. Daardoor blijft de regie in eigen handen, dit zorgt er voor dat de kwaliteit en de afspraken van de werkzaamheden worden nagekomen.

Bij de initiatieffase starten jouw werkzaamheden al en je bent tot na de uitvoering verantwoordelijk. Je maakt in overleg met de (interne) klant een programma van eisen, stelt een begroting op, bewaakt deze en stuurt bij wanneer nodig. Daarnaast houd jij je bezig op de bouw en regel je de nazorg, nacalculatie en evaluatie. Je zorgt er kortom voor dat het totale bouwproces in goede banen wordt geleid. Je rapporteert bij deze functie aan de Hoofd Productie.

Onze relatie ontwikkelt, bouwt, verbouwt woningen, kantoren, bedrijfshallen, hotels en winkels in Noord-Brabant maar ook zeker daarbuiten. Een aangename plek creŽren om te werken, leven of je vrije tijd door te brengen, dat is wat zij in hun achterhoofd houden bij elk project.
Zij vinden het belangrijk dat de werksfeer goed is en organiseert met de regelmaat uitjes waarbij een eventuele partner ook mee mag. Te denken aan een BBQ, weekendjes weg, vrijdagmiddag borrel enz. Er is veel bereidheid om het teamverband te verbeteren en te behouden.

Functie-eisen

Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en strak kan organiseren en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Verder breng jij het volgende mee:

?Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde
?Minimaal 6 jaar werkervaring als Projectleider Bouwkunde
?Aanvullende management trainingen/opleidingen bv. BOB ?Projectleider B&U?

Wat wij bieden

?Salaris indicatie EUR 4300,- tot 5500,- afhankelijk van je kennis , kunde en ervaring
?Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop/telefoon en leaseauto;
?Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
?Goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privť;
?Een dynamische en informele werkomgeving.

Over ons

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technische vakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden uitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature ůf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met DaniŽl Lamandassa (Recruiter Engineering) op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail] Gebruik de button ?Solliciteer direct? om direct te reageren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel