Vermaat Servicekantoor BV

Assistent horeca manager

Details van de functie

Logo Hey manager to be! Jouw ambities waarmaken en doorgroeien tot horecamanager? Kom aan de slag als assistent horecamanager op deze toffe locatie in het centrum van Amsterdam. Fijne werktijden (maandag tot vrijdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur), veel verantwoordelijkheid en een enthousiast en gedreven team is wat jij kunt verwachten! Leer hier alle kneepjes van het management vak. Jouw smaak smaakt naar meer!

AFM staat voor autoriteit financiŽle markt. Zij controleren de financiŽle instellingen. Onze gasten zijn erg divers, denk aan het bestuur van AFM, juristen en economen. Het zijn vooral echte foodies die van gezond eten houden. De locatie heeft een restaurant, espressobar en een drukke banquetingafdeling.

Ons team bestaat uit horecaliefhebbers en foodies. We barsten allen van de inspiratie en nieuwe ideeŽn. Bovendien volgen we de foodtrends op de voet om ze toe te kunnen passen op de werkvloer. Of je nu werkzaam bent in het restaurant, in de espressobar of op de banqueting afdeling. Wij maken van iedere dag een geslaagde dag.

Wist je dat wij niet werken met menucyclussen? Iedere dag bedenkt de chef van deze locatie een ander menu. Ideaal om zo ook eens iets nieuws te proberen.

Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privťleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.

Jouw collega over werken in de bedrijfshorecaJouw functie als assistent horecamanager

Je bent eigenlijk meer dan een assistent. Als assistent horecamanager ben jij namelijk de steun en toeverlaat van de horecamanager van de locatie, maar ůůk van het team en de gasten. Iedereen kan bij jou terecht met vragen, voor tips, adviezen, het goede voorbeeld of dat steuntje in de rug. Je kijkt en werkt mee in de operatie, bij de financiŽn en op commercieel gebied. Je proeft in alle opzichten aan het ondernemen in de horeca. Je helpt bij het maken van roosters, de inkoop en de (personeels)administratie.

Ook denk je mee over de ontwikkeling van ons assortiment en het continu vernieuwen en verbeteren van ons aanbod ťn onze gastvrijheid. Je bent een voorbeeld voor anderen op het gebied van gastbeleving. En is de horecamanager afwezig? Dan sta jij klaar om de zaak optimaal draaiend te houden. Wie weet ben je binnen de kortste keren zelf eindverantwoordelijk voor een locatie.

Jouw ingrediŽnten

 • Jij hebt al een aantal jaar ervaring opgedaan in de horeca en bent nu klaar voor de volgende stap in je carriere om te groeien als manager.
 • Jij bent een natuurtalent in leiding geven en weet je collega?s te enthousiasmeren.
 • Je weet met jouw kennis en creativiteit goed in te spelen op de verschillende gasten en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
 • Gastvrijheid zit in jouw genen, je wilt met ons bedrijf meegroeien en dit maak je ook waar.
 • Je bent ambitieus en gaat altijd voor de extra stap.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
35
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV