Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij en blijf jij als timmerman- of vrouw graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche? Vind jij het leuk om zelfstandig schades op te nemen en te bepalen op welke manier deze hersteld gaan worden? Dan zit je bij Faber Personeel goed!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een timmerman die zelfstandig en allround inzetbaar is. In de functie van timmerman houdt jij je vooral bezig met mutatiewerkzaamheden en schadeherstel van woningen bij particulieren. Hierbij kun je denken aan het herstellen van een deur, het hang- en sluitwerk van ramen en deuren, maar ook kleine elektra- en stukadoorswerkzaamheden. Kortom; jij bent verantwoordelijk voor al het werk in- en rond een woning.

Jouw werkgebied breidt zich uit over heel Zeeland en daarom zal je dus veel op pad zijn samen met jouw vaste collega. Vindt jij het dus niet erg om lekker veel onderweg te zijn met een grote dosis gezelligheid? Lees dan snel verder!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent onze timmerman als jij al enige ervaring hebt in de bouw gezien het om een allround functie gaat. Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur beschik jij ook over een VCA certificaat. Heb je het VCA nog niet behaald? Geen probleem! Op kosten van Faber Personeel kan jij het certificaat behalen. Daarnaast is het belangrijk dat jij oproepbaar bent in gevallen van nood.

Wat wij bieden
Als jij als timmerman aan de slag gaat bij Faber Personeel dan heb jij recht op de voordelen die horen bij het Bouw Pensioen. Je wordt ingeschaald in de Bouw CAO, waarbij jij een salaris hebt vanaf EUR2.750. Dit kan oplopen tot maximaal EUR3.250 bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring en kwaliteiten jij meebrengt. Daarnaast zal je vanaf dag 1 deelnemen aan het pensioenfonds, waarbij jij de keuze hebt tussen het Stipp- of het Bouw pensioen. Iedere vakkracht start bij Faber Personeel met een flexibel contract. Heb jij veel in je mars en kun je dat laten zien aan ons? Dan maken wij jouw vaste contract alvast in orde!

Bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk dat jij op je plek zit, nu, maar ook over 5 jaar! Wij bieden jou daarom ieder jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en cursussen. Heb je er al over nagedacht waarop jij je nog zou willen ontwikkelen?

Ieder jaar organiseren wij een gezellig zomer barbecue en zomer borrel met al jouw Faber collega's. Hoe gaaf is dat!

Ken jij, naast jezelf, nog andere goede vakmannen- of vrouwen? Super! Voor iedere kandidaat die jij aandraagt en daadwerkelijk voor Faber Personeel gaat werken, krijg jij een mooie beloning in geld!

Waar wacht je nog op?!

Waar jij gaat werken
Je komt te werken in een groot bedrijf met 200 andere collega's. Bij dit bedrijf geloven ze in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken ze de kracht en de kennis van het grote geheel. De meeste collega`s hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: zij hebben het in huis.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie van timmerman! Heb je nog vragen dan kun je bellen of appen naar Tessa op [klik hier voor het telefoonnummer] of e-mailen naar [stuur een e-mail]

We verwelkomen jou graag binnen de Faber familie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten