Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman die op zoek is naar zekerheid in je carrière en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de timmerman waar wij naar op zoek zijn! Wij kijken samen met jou naar uitdagingen waar jij echt blij van wordt. Als timmerman heb je afwisselende werkzaamheden en verantwoordelijkheid op de projecten waar jij gaat werken.

Het is een veelzijdige functie waabij jij je vaardigheden van timmerman op verschillende terreinen kan laten zien. Jou werkzaamheden als timmerman zullen zeer breed zijn omdat je van de fundering tot aan de nok aan het project werkt samen met een ervaren collega timmerman. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij dit bouwbedrijf!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een timmerman die goede kwaliteit wilt leveren en in een gezellig compact bedrijf wilt gaan werken. Je werkt graag in teamverband maar kan ook zelfstandig aan de slag. Jij als timmerman gaat enthousiast naar je werk toe en levert de kwaliteit wat van je verwacht word. Je gaat geen uitdaging uit de weg, en denkt oplossingsgericht.

Wat wij bieden
Afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten als timmerman bieden wij jou een salaris tussen de EUR2.500,- en EUR3.250,- per maand. Je begint bij ons met een flexibel contract en als de samenwerking goed verloopt dan geven wij jou graag een vast contract. Daarmee bieden wij jou werkzekerheid en een fijne werkplek voor de komende jaren. Naast dit salaris krijg je ook 25 vakantiedagen, vakantiegeld en bouw je vanaf dag één pensioen op.

Een kleine greep uit onze overige voorwaarden:
  • Diverse trainingen / cursussen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen
- Ieder jaar een gezellige zomer- en kerstborrel
  • Hulp bij het aanvragen van een hypotheek d.m.v. een perspectiefverklaring
  • Loyaliteitsprogramma

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je bellen of appen naar Murk de Vries op [klik hier voor het telefoonnummer] . Mailen kan ook: [stuur een e-mail]

Graag horen we van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten