Bouwmaat

Manager Vestiging en Verkoop

Details van de functie

Logo Jij weet waar je voor gaat

Je krijgt de kans om de vestiging in Helmond naar een hoger niveau te tillen. Als Manager Vestiging & Verkoop ben je verantwoordelijk voor de commerciŽle resultaten en de operationele ontwikkeling van de vestiging. Je verzamelt en analyseert marktontwikkelingen en vertaalt deze naar een commercieel jaarplan. Op basis van dit jaarplan zet je commerciŽle acties uit en zorg je voor acquisitie en relatiebeheer. Je ontvangt en bezoekt met veel plezier klanten, maakt met hen jaarafspraken en voert de bonusgesprekken. Als eindverantwoordelijke analyseer je managementinformatie en neem je op basis hiervan besluiten op operationeel, commercieel en financieel vlak.

Personeelsmanagement vormt ook een belangrijk onderdeel van jouw werk. Zo ben je verantwoordelijk voor een optimale bezetting op de vestiging. En voor een werksfeer waarin mensen worden gestimuleerd om zichzelf te ontwikkelen. Je voert regelmatig gesprekken met medewerkers over hun functioneren. Zo zorg je ervoor dat kennis op niveau is en je geeft opvolging aan persoonlijke ontwikkelplannen.

Op de vestiging in Helmond geef je leiding aan het verkoopteam van 11 medewerkers en de Manager Logistiek & Service. Indirect ben je verantwoordelijk voor alle medewerkers van de vestiging. Je communiceert helder over de doelen en het vestigingsplan. Je collega’s neem je daar enthousiast in mee. Jij weet namelijk als geen ander dat successen zowel gevierd als gedeeld mogen worden.

Weten wat werken bij Bouwmaat betekent?

Bij Bouwmaat zijn wij steun en toeverlaat voor de vakman in de bouw: professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan daarbij voor slimmer bouwen. Met een breed assortiment producten. Met professioneel advies. En met medewerkers die hun vak en dat van onze klanten verstaan.

DSG is ťťn van de vier franchisenemers van Bouwmaat en inmiddels vallen 17 vestigingen onder deze vlag. Zo ook de Bouwmaat vestiging in Helmond. Met de formules Stiho, Giebels, Baars & Bloemhoff, Qoqon en Bouwmaat bedient DSG verschillende doelgroepen met materialen, gereedschappen, diensten, advies en inspiratie. Kortom, een stoer en ook heel Nederlands familiebedrijf waar je alle vrijheid krijgt om te doen waar je goed in bent.

Dit is wat we jou bieden

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. We bouwen graag samen aan jouw ontwikkeling. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeŽn en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Verder kan je voor deze fulltime functie rekenen op:

 • Salaris tussen de €3.150,- en €3.995,- op basis van 40 uur
 • 25 vakantiedagen en 12 atv dagen
 • Alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen; telefoon, laptop en auto
 • Deelname aan het collectief leiderschapsprogramma van Brout
 • Aanbod van allerlei vakinhoudelijke trainingen en cursussen
 • Korting op het gehele assortiment
 • Pensioenopbouw volgens Hibin cao

Dit neem je mee

Jouw directe omgeving omschrijft jouw stijl van leidinggeven daarom als motiverend en resultaatgericht. Als geen ander weet je verbinding te maken met klanten, collega’s en medewerkers. Doelen stellen, resultaten behalen, medewerkers coachen en motiveren. Dat is jouw drive! Verder verwachten wij dat je beschikt over:

 • Een afgeronde HBO opleiding in een commerciŽle richting
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring, als leidinggevende of als accountmanager
 • Affiniteit met groothandel in bouwmaterialen
 • Ervaring in retail en/of een B2B omgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Zo kun je solliciteren

Hebben we je interesse? Solliciteer dan vandaag nog via de button onderaan deze pagina. Doe dat in ieder geval voor 1 juli 2021.

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met Jos Ever, Business Unit Manager DSG Bouwmaten, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Stel je vragen aan Annalyn Brugman, Recruitment Specialist, via [klik hier voor het telefoonnummer] .

Je bouwt meer op bij Bouwmaat.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat