Continu professionals

Projectleider Installatietechniek Utiliteit

Details van de functie

Logo Ben jij werkvoorbereider en wil jij je door middel van een HBO Werktuigbouwkunde ontwikkelen als Projectleider? Lees dan snel verder!Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de te ondernemen acties en beslissingen welke noodzakelijk zijn om het project tot een goed einde te volbrengen. Jij stuurt het projectteam aan, bent verantwoordelijk voor de planning en bewaakt de voorbereiding en uitvoering. Je onderhoudt nauw contact met de klant en verzorgt met regelmaat overleggen met diverse partijen om het overzicht en de communicatie optimaal te houden. Jij bent op de hoogte van alle in- en outs op de bouw maar ook op kantoor.Je stuurt een team aan van werkvoorbereiders, calculators en monteurs.Jij rapporteert direct aan de directeur over de voortgang van de projecten.

Functie eisen
Jij bepaalt samen met je team de koers en bent hiermee ook het gezicht van het bedrijf. Je bent communicatief, weet snel je weg te vinden en denkt na over creatieve oplossingen. Jij weet met jouw communicatie met diverse partijen te schakelen, je weet wie je waar bij kan helpen en schrikt niet terug van uitdagingen want hier kom jij altijd met een creatieve oplossing voor. Daarnaast beschik je over:MBO/HBO werk- en denkniveau.Ervaring binnen de installatietechniek.Positieve instelling.Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan direct.

Arbeidsvoorwaarden
Bij deze uitdagende baan horen natuurlijk ook arbeidsvoorwaarden op niveau zoals;Salarisindicatie tussen EUR 3.800,- en 4.500,-25 vakantiedagen + 13 ADV dagenOpleidingsmogelijkheden denk o.a. HBO WerktuigbouwkundeAuto van de zaak.Laptop en telefoon van de zaak.

Info over het bedrijf
Je komt terecht bij het leukste installatiebedrijf van Brabant. Ze zijn vooruitstrevend in het oppakken en ontdekken van de nieuwste technieken en denken graag met de klant mee in het oplossen van complexe technische situaties. Het bedrijf kenmerkt zich als familiair bedrijf met korte lijnen, waar voldoende ruimte is voor plezier en persoonlijke ontwikkeling. Je zit in het eerste gesprek dan ook direct met de directeur aan tafel en die neemt je mee in hun projecten en stippelt meteen een ontwikkel pad met je uit. Hierbij bieden ze je opleidingsmogelijkheden aan zoals het volgend van een HBO opleiding werktuigbouwkunde of je kennis aan de hand van een buddy intern verbreden. Ook wordt bij de verdeling van de projecten gekeken naar je woonplaats want de balans tussen privé en werk staat voorop bij hun.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals