Continu professionals

Projectleider Werktuigbouwkunde Utiliteit

Details van de functie

Logo Wil jij op het meest uitdagende project van Brabant aan de slag? Lees dan snel verder!Jij bent het centrale punt van de Utiliteitsprojecten. Jij spart dagelijks met je klanten over hun werktuigbouwkundige projecten. De projecten hebben betrekking op het realiseren van grote en complexe w-installaties in fabriekshallen, distributiecentra, kantoorpanden en cleanrooms. Naast je klanten en collega?s ken je ook je vak en ben je oplossingsgericht en weet je snel te schakelen. Jij bent op de hoogte van alle in- en outs op de bouw maar ook op kantoor.Je stuurt een team aan van werkvoorbereiders, calculators en monteurs.Jij rapporteert direct aan de directeur over de voortgang van de projecten.

Functie eisen
Je bent communicatief, weet snel je weg te vinden en denkt na over creatieve oplossingen. Jij weet met jouw communicatie met diverse partijen te schakelen, je weet wie je waarbij kan helpen en schrikt niet terug van uitdagingen want hier kom jij altijd met een creatieve oplossing voor. Je verliest het oog voor de klant niet, doordat je makkelijk contact legt en voor een positief resultaat gaat. Daarnaast beschik je over: MBO-4 diploma in de richting van Installatietechniek.> 2 jaar ervaring als werkvoorbereider.Administratief en financieel goed onderlegd.Ben jij dit? Solliciteer dan direct!

Arbeidsvoorwaarden
Bij deze uitdagende baan horen natuurlijk ook arbeidsvoorwaarden op niveau zoals;Salarisindicatie tussen EUR 3.800,- en EUR 4.500,-25 vakantiedagen + 13 ADV dagenOpleidingsmogelijkhedenAuto van de zaak.Laptop en telefoon van de zaak.

Info over het bedrijf
Je komt terecht bij een installateur die al ruim 50 jaar actief is in de Installatietechniek, ze staan in de regio Eindhoven bekend als totaal installateur op werktuigbouwkundig gebied. Ze zijn vooruitstrevend in het oppakken van de nieuwste technieken en denken graag met de klant mee in het oplossen van complexe technische situaties. Hun klanten zijn particulieren maar ook uitdagende Utiliteit projecten pakken ze met 2 handen aan. Zij kenmerken zich als familiair bedrijf met korte lijnen, waar voldoende ruimte is voor plezier en persoonlijke ontwikkeling. Dit blijkt alleen al uit de brede mogelijkheid om bij hun te solliciteren want, dit kan ook gewoon in het weekend!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals