Vermaat Servicekantoor BV

Assistent horecamanager

Details van de functie

Logo Hey chef! Ben jij een ster in de keuken en shine jij net zo hard aan de voorkant? Kom werken als assistent horecamanager bij Toko To Go! In jouw rol ben jij commercieel, operationeel en financieel verantwoordelijk voor ?jouw? Toko.

Van rendang tot knapperige krupuk udang of kakelverse ayam bali. In dit Indonesische afhaalrestaurant op Schiphol serveren wij alles to go. Je kunt ook even lekker bij ons zitten. Naast de Indonesische gerechten hebben wij ook een speciale bubble tea hoek. Toko to Go is elke dag open van 10:00 tot 21:00 uur. Selamat makan!

Ons team is klein maar fijn. Wij werken met 5 gemotiveerde collega?s. Wij weten alles van de gerechten af en delen deze kennis graag met onze gasten en geven ze het beste advies! Verder zijn wij onderling erg hecht en delen wij dus echt die Indonesische gastvrijheid.

Wist je dat wij hier dus echte authentieke Indonesische gerechten serveren? Niet alle gasten weten precies wat deze inhouden, dus het is belangrijk dat wij dit aan hen uitleggen.

Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden ťn werktijden. Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Eigenlijk heb je elke dag het gevoel dat je op vakantie gaat!

Jouw collega over werken op de luchthavenJouw functie als assistent horecamanager

Een gemotiveerd en gastvrij team, een omgeving waar alle (internationale) gasten zich thuisvoelen en een lekker assortiment. Dat is wat een gast ervaart als jij aan het werk bent. In deze functie heb jij de dagelijkse leiding op de vloer en zet jij je in om zakelijke reizigers en toeristen van uiteenlopende culturen te voorzien van een goede en snelle service. Werken op een luchthaven kan druk en dynamisch zijn, maar jij raakt hier niet van in paniek: je houdt overzicht en zorgt dat het team weet wat er van hen wordt verwacht. Je steekt natuurlijk ook zelf je handen uit de mouwen op de vloer.

Jouw toko
Als operationeel leidinggevende zorg je ervoor dat jouw visie op goed gastheerschap en gastvrijheid in de praktijk wordt gebracht door het team. Naast je werk op de vloer ben jij verantwoordelijk voor de administratie, bestellingen en roosters. Uiteraard denk je mee over acties om meer gasten te genereren, het assortiment te verbeteren of de gastbeleving naar een nog hoger plan te tillen. Uiteraard sta je er niet alleen voor in deze rol, want je wordt bijgestaan door de assistent general manager.

Jouw ingrediŽnten

 • Je hebt enkele jaren (leidinggevende) ervaring in de in de horeca en wilt nu de volgende stap zetten.
 • Jij bent een natuurtalent in leiding geven en weet je collega?s te enthousiasmeren.
 • Je weet met jouw kennis en creativiteit goed in te spelen op de verschillende gasten en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
 • Werken op het vliegveld is helemaal jouw ding; je houdt van de (internationale) en dynamische sfeer.
 • Je bent leergierig en gaat altijd voor de extra stap.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
38
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV