Vermaat Servicekantoor BV

Banqueting medewerker

Details van de functie

Logo Hey alleskunner! Zorg jij dat de food en drinks rondom vergaderingen en borrels helemaal tiptop is? Ga aan de slag als banqueting medewerker bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Jij zet voor onze gasten graag dat stapje extra!

Vermaat verzorgt dagelijks tussen 08.00 en 19.00 uur twee horecaconcepten in dit ziekenhuis. Hier ontvang jij patiŽnten, artsen, studenten en bezoekers van het ziekenhuis. In het restaurant in het ziekenhuis zijn we voornamelijk een uitvalsbasis voor bezoekers van patiŽnten die even tot rust willen komen of juist even hun hart willen luchten.

Vermaat verzorgt dagelijks tussen 08.00 en 19.00 uur twee horecaconcepten in dit ziekenhuis. Hier ontvang jij patiŽnten, artsen, studenten en bezoekers van het ziekenhuis. In het restaurant in het ziekenhuis zijn we voornamelijk een uitvalsbasis voor bezoekers van patiŽnten die even tot rust willen komen of juist even hun hart willen luchten.

wij op een dag maar liefst vijfduizend kopjes koffie verkopen!?

Werk je in een ziekenhuis, dan kun je echt iets betekenen voor de gasten. Je doet net dat beetje extra voor de gasten, die daar niet vaak voor hun plezier komen. Een praktisch voordeel; ziekenhuizen hebben ruime openingstijden waardoor jij flexibele werktijden hebt. En wil je switchen van locatie? Geen probleem! Met 400 horecalocaties zijn er genoeg mogelijkheden.

Jouw collega over werken in een ziekenhuisJouw werkdag als banqueting medewerker

?Goedemorgen!? Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen. Het wordt weer een afwisselende dag met diverse werkzaamheden. Met jouw vrolijke, opgeruimde en gastvrije aanwezigheid in en rond de vergaderzalen zorg je voor onbezorgde en tevreden gasten en een warm welkom. Jij weet als geen ander dat je moet zorgen voor opgeruimde en goed ingerichte zalen met de juiste temperatuur en dat alles goed werkt met licht en techniek. En als banqueting koning(in) zorg je dat alles op tijd klaar staat. Denk aan koffie, thee, water en wat lekkers, maar ook aan verse broodjes of een luxere lunch.

Jouw ingrediŽnten

 • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca.
 • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!
 • Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral als het om service en gastvrijheid gaat.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
 • Iemand zijn dag net een beetje beter maken; werken in een ziekenhuis past bij jou.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
32
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV