Vermaat Servicekantoor BV

Pizzabakker

Details van de functie

Logo Hey pizzachef! Voel jij je helemaal thuis in de Italiaanse keuken en breng jij een paar jaar ervaring mee? Kom werken bij Per Tutti op luchthaven Schiphol! In jouw rol als pizzabakker ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van pizza?s van A tot Z. Word onze smaakmaker!

Voor echte Italiaanse klassiekers kun je bij ons op Schiphol Plaza terecht. Je vindt hier de heerlijkste pasta?s, pizza?s, paella en broodjes. Mamma mia, dat is pas smullen! En als je het nog internationaler wilt hebben, onze gasten komen van over de hele wereld. Soms met veel haast, soms met (te)veel tijd. We zijn elke dag open van 07:00 tot 22:30 uur.

Ons team zit vol met ItaliŽ liefhebbers; van fulltimers, parttimers, studenten tot stagiaires. Ochtenden, avonden of weekenden: als flamboyante en vrolijke ?Italiaan? staan wij altijd klaar voor onze 1000 gasten per dag. Dat kan behoorlijk druk zijn, dus snelheid en teamwork vinden wij heel belangrijk. En net als in ItaliŽ is het bij ons altijd feest!

Wist je dat Schiphol uitstekend bereikbaar is met OV? Je stapt met de trein uit op Schiphol Plaza, 10 stappen verder en je bent er al. A presto? En een ander leuk feitje? we staan op Schiphol Plaza echt bekend om onze lekkere pizza?s die we bereiden in onze open keuken.

Werk je op een luchthaven, dan werk je in een omgeving met een unieke vibe die 24 uur per dag leeft. Hierdoor heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden ťn werktijden. Je ontmoet veel verschillende culturen en hoort en ziet de meest bijzondere reizigersverhalen. Eigenlijk heb je elke dag het gevoel dat je op vakantie gaat!

Jouw collega over VermaatJouw werkdag als pizzabakker

?Goedemiddag!? Je bent met het goede been uit bed gestapt en hebt zin om te knallen. Je ziet weer allerlei soorten mensen en nationaliteiten. Pubers die voor het eerst op vakantie gaan, stelletjes die romantisch gaan citytrippen, zakelijke reizigers met koffertjes en luchthavenpersoneel. Ze hebben in ieder geval allemaal ťťn ding gemeen; ze komen pizza bij jou bestellen.

Pizza artist
Jij voorziet het pizzadeeg van diverse heerlijke ingrediŽnten voordat ze de oven ingaan. In een handomdraai kan men mede dankzij jou genieten van de alom bekende Margherita, een vegetarische Quattro Formaggi of een pittige Pollo Picante. Ze noemen jou niet voor niets pizza artist. In de avondspits laat jij je artistieke skills zien. Aan het eind van de dag zorg je er voor dat de keuken er weer tip top uitziet en begin je vast met de mise en place voor morgen. Wat een geslaagde dag, morgen gaan we er weer voor!

Jouw ingrediŽnten

  • Je hebt al enkele jaren ervaring met het maken van pizza's bij een fastfood pizzaconcept Úf je bent een enthousiasteling die dit graag zou willen leren.
  • Gastgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend.
  • Flexibel, enthousiast en creatief, dat ben jij!
  • Werken op het vliegveld is helemaal jouw ding; je houdt van de (internationale) sfeer en vindt het tof dat je de leukste en mooiste reizigersverhalen hoort.

Jouw pakket
  • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
  • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald.
  • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.

Uren per week:
24 - 38
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV