Vermaat Servicekantoor BV

Zelfstandig werkend kok flexpool regio Amsterdam

Details van de functie

Logo Hey chef special! Werken op verschillende horecalocaties in regio Amsterdam? En heb jij een auto ter beschikking? Dan is de chef flexpool iets voor jou! De ene dag werk je in het Rijksmuseum, de andere dag sta je te shinen bij de KLM Crown Lounge. Een ding is zeker; je werkt op mooie locaties en met diverse mensen. De flexpool is een mooie start om kennis te maken met Vermaat en eventueel door te groeien naar een vaste locatie (waar je het naar je zin hebt). Lees meer en solliciteer!

Vermaat kent zo'n 400 horecalocaties door heel Nederland en iedere locatie binnen Vermaat is uniek. Wij hebben diverse locaties binnen de bedrijfshoreca. Binnen de Flexpool kun je worden ingezet op diverse locaties. Jij bepaalt je eigen rooster (zowel doordeweeks als in het weekend) aan de hand van je beschikbaarheid, lekker flexibel dus!

Iedere locatie bij Vermaat is uniek en zo ook ieder team. Zo kom je elke keer weer in contact met nieuwe collega?s. Bovendien staat iedereen te popelen om met jou samen te werken. Daarnaast is er hecht contact met de collega?s die ook in de flexpool werken. Jullie zitten samen in een groepsapp, zien elkaar tijdens traingen en wordt er met regelmaat een borrel georganiseerd.

Je in de flexpool van Amsterdam je onder ander ingezet kunt worden bij ARTIS, Het Rijksmuseum, Het Stedelijk Museum, Amsterdam UMC, Netflix, Het Concertgebouw en nog veel meer?. Kom jij bij ons je wereld van smaak ontdekken? Het kan voorkomen dat je iedere dag op een andere locatie werkt, maar het kan ook voorkomen dat je drie weken lang een vakantievervanging doet op locatie.

Werk je in de flexpool, dan kun jij werken waar en wanneer je wilt. Of je nu jarenlange ervaring in de horeca hebt of naast je parttime baan of studie wilt werken; it?s all yours. Je kunt werken op locaties bij jou in de buurt. Zo kom je nog eens ergens! En kom je erachter dat een locatie helemaal jouw plek is? Dan kun je natuurlijk daar ook vast gaan werken.

Uren per week:
32
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV