Consolid

Parttime vrachtwagenchauffeur CE (weekend), Breda

Details van de functie

Logo Je hebt het vast wel eens mee gemaakt. Je komt een stukje salaris te kort aan het einde van de maand. Dat is natuurlijk iets wat geen fijn gevoel geeft. Met deze baan als weekendchauffeur CE in Breda zorg jij dat jij aan het einde van de maand wellicht nog salaris overhoudt.

Als vrachtwagenchauffeur met het CE Rijbewijs zorg jij er voor dat de voorraad van de Jumbo op peil wordt gehouden. Als jij op zoek bent naar een baan waarbij je gratis én betaald kan sporten, is dit zeker iets voor jou! Naast het rijden zal je fysiek ook arbeid verrichten tijdens het laden/lossen van de rolcontainers. Je abonnement op de sportschool heb je dan ook eigenlijk niet meer nodig. Het voordeel is dat deze functie op zaterdag en/of zondag is waarbij je dus 1 of 2 dag(en) fysieke arbeid verricht, maar hier wel 150% en/of 200% voor wordt betaald!

Je start je werkdag vroeg in de ochtend vanuit Breda. Dat lijkt op het eerste oog misschien wat minder aantrekkelijk, maar doordat je vroeg begint ben je in elk geval niet tot laat in de avond aan het werk. Hierdoor heb je nog voldoende tijd voor je vrienden en/of familie.

Zie jij het zitten om in deze functie aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk! Dit kan je doen door op de button "solliciteer direct" te klikken en de gevraagde gegevens in te voeren. Je kan ons ook via Whatsapp bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden

Naast een aanvulling op jouw huidige baan/inkomen bieden wij jou het volgende:
  • Bruto maandloon oplopend tot EUR2662,40 (o.b.v. 40 uur)
  • 50% Toeslag op je bruto uurloon op zaterdag (ofwel je krijgt 150% uitbetaald)
  • 100% Toeslag op je bruto uurloon op zondag (ofwel je krijgt 200% uitbetaald)
  • 8,33% Vakantiegeld
  • 25 Vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Gratis nascholing code 95
  • Goede pensioenregeling bij Stipp
  • Persoonlijke aandacht
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid