Santé Partners

Verzorgende IG route 9-15 I Tiel

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Gelderland
Elst
9 juni 2021
1 november 2021

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een betekenisvolle en afwisselende baan in de zorg die goed te combineren is met bijvoorbeeld een gezin? Een baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en aantrekkelijke werktijden? Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Verzorgende IG route 9-15 | Tiel (Passewaaij)
12-14 uur per week, tijdelijk voor de duur van 6 maanden.

Jij als Verzorgende IG (route 9-15) …
bent voor onze teams de onmisbare collega voor zowel de persoonlijke verzorging als technische zorg. Je komt dagelijks bij cliënten thuis en ondersteunt hen waar nodig, op professionele wijze. Onze cliëntengroep verandert en de complexiteit neemt toe. Denk aan dementerende ouderen, cliënten met psychische problematiek en/of terminale zorg. Jij weet als geen ander met deze diversiteit om te gaan. Daarnaast vind je het een uitdaging om de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten. Je verricht verzorgende en beperkt verpleegkundige taken uit. Ook voer je werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering. Je kan tijdig veranderingen signaleren, zelfstandig stappen ondernemen en wanneer nodig de juiste collega in schakelen. Je bent trots op je werk en beïnvloedt het positieve imago van onze organisatie.

Jouw nieuwe werkplek
Tiel Passewaaij is een fijn team waarbij saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Samen staan we voor goede en passende zorg, waarbij we continue proberen te verbeteren als het gaat om kwaliteit van zorg. We streven naar een prettige werksfeer, zijn laagdrempelig en we proberen elkaar altijd te helpen. Ons team bestaat uit verzorgenden, wijkziekenverzorgenden en (wijk)verpleegkundigen. Dit zorgt voor een gevarieerde groep mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: samen goede zorg leveren. Ons cliëntenbestand is zeer gevarieerd en we bieden veel (hoog)complexe zorg. Samen met huisartsen en andere disciplines zorgen we voor een prettig netwerk rondom de cliënt, die zodoende de best mogelijke zorg ontvangt.

Wat wij bieden
Naast deze pilot, de luxe om flexibel te werken ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 35 (cao VVT), minimaal €1.902,- en maximaal €2.762,- bruto per maand op basis van 36 uur. We bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een goede reiskostenregeling en een eindejaarsuitkering (8,33 %). Aanvullend volgt er een cao verhoging: 3% per juli 2021. Je krijgt een mobiele telefoon. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen. De VTH-scholing worden gefaciliteerd en vergoed door de Santé Academie. Tevens heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
  • Je bent in het bezit van een diploma mbo Verzorgende IG. Kom je uit de kraam- of gehandicaptenzorg, dan bekijken we graag jouw mogelijkheden. Ook als je derdejaars student verzorgende IG of verpleegkundige bent, komen we voor deze functie graag met je in contact.
  • Jouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze te behalen via onze Academie.
  • Om deel uit te maken van een zelfsturend team ben je collegiaal, communicatief, flexibel en kun je zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.

Informatie en solliciteren
Geeft flexibiliteit, vrijheid, ontwikkeling en uitdaging jou energie? Dan is een baan als verzorgende passend voor jou. Solliciteer via de ‘direct solliciteren button’ Voor meer informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen wij niet direct op? Klik op het WhatsApp icoontje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de wijkverpleegkundigen Iris van der Ven [klik hier voor het telefoonnummer] of Jeanet Roza [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners
Contactpersoon:
Mvr. Priscilla Klip
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!