Vermaat Servicekantoor BV

Horeca manager

Details van de functie

Logo Hey baas! Een veelzijdige horecalocatie runnen maar wel in het weekend vrij zijn? Bij het Stationspostgebouw kan dit! Op deze locatie word jij commercieel, operationeel en financieel verantwoordelijk voor het zelfbedieningsrestaurant, de To-Go-Outlet, de Foodexpress, pantryservices, een espressobar en alle banqueting. Word onze smaakmaker!

Gelegen naast het OV-knooppunt Den Haag Holland Spoor vind je het Stationspostgebouw. Deze locatie is een bedrijfsverzamelgebouw waar verschillende bedrijven, waaronder PostNL, samenkomen. In dit gebouw bevindt zich een zelfbedieningsrestaurant, een espressobar, pantries op acht etages, een ?Fresh Food Wall? en verschillende vergaderzalen waar wij de banqueting verzorgen.

Het team bestaat uit vijf enthousiaste horecatalenten die precies weten wat onze gasten lekker vinden. Geen zorgen.. binnen no-time weet jij dit ook! We weten zeker wat hard werken is, maar we proberen vooral veel plezier te hebben elke dag!

Het Stationspostgebouw een rijksmonument is en hier vroeger post werd gesorteerd en op de treinen geladen?

Werk je in de bedrijfshoreca, dan werk je tijdens kantoortijden. Hierdoor is je werk goed te combineren met je privťleven. Je werkt in vaste, hechte teams en hebt ook veel contact met vaste gasten. Wij hebben het bewust over horeca, en niet over catering. We volgen namelijk geen standaard cateringconcept. Zo heeft elke locatie iets unieks, wat jou meer vrijheid geeft.

Jouw collega over werken in de bedrijfshorecaJouw functie als horecamanager

Maak van je locatie jouw toko! Dat is waar het om draait als horecamanager bij Vermaat. Je voelt je echt ondernemer, maar dan met iets meer zekerheid. En hier komt veel bij kijken. Zo heb je operationele, financiŽle, commerciŽle ťn personele verantwoordelijkheid. Jij weet met jouw vakkundigheid, leidinggevende skills en ondernemersmentaliteit zowel mee te draaien in de operatie als dat je jouw team aanstuurt.

Maar dat is niet alles. Je besteedt ook veel tijd aan het bedenken ťn implementeren van nieuwe ideeŽn. Om de gastbeleving te verbeteren, het menu te vernieuwen, extra gasten te genereren of de opdrachtgever van de locatie te verrassen. Hier sta je niet alleen voor. Jouw Regiomanager is je directe business partner en ook de collega?s op ons Servicekantoor staan altijd voor je klaar.

Jouw ingrediŽnten

 • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding.
 • Je bent geen groentje meer, dat kan ook niet, want je draagt een grote verantwoordelijkheid. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de horecasector in een leidinggevende rol.
 • Je bent creatief en weet als geen ander nieuwe ideeŽn te bedenken.
 • Liefde gaat door de maag als het om (gezond) eten & drinken gaat.
 • Jij blinkt uit op commercieel en financieel vlak en weet als geen ander hoe je een team aanstuurt.
 • Je bent een ondernemer in hart en nieren, jouw eigen zaak past helemaal bij jouw ambitie.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca of contractcatering cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
38
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV