Vermaat Servicekantoor BV

Horeca bijbaan - STACH Utrecht Binnenstad Choorstraat

Details van de functie

Logo Hey bijbaner! Lekker werken naast je studie? Kom ons enthousiaste team versterken op zondag en op een doordeweekse dag (naar keuze). Jij zorgt ervoor dat onze klanten met een glimlach de deur uit lopen. Eén ding is zeker; je werkt bij een van onze toffe locaties, je kunt bij ons jezelf zijn en wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei. Niet verkeerd toch?

Tegenover de Dom aan het water, opende STACH zijn eerste winkel in Utrecht. Liefde op het eerste gezicht met het pand aan de Choorstraat waar al ons lekkers past op de 25m2. Op de vide genieten onze gasten van heerlijke koffie met uitzicht op één van de oudste winkelstraten van Utrecht. Wij zorgen voor onze gasten, zodat zij kunnen doen wat voor hen belangrijk is.

Gedeelde passie voel je in alle teams van STACH. De combinatie tussen écht vakmanschap, kwaliteitsproducten, nauwe samenwerking en ondernemerschap met een warme uitstraling; dat is wie wij zijn. Dit team bestaat uit 17 medewerkers en 1 storemanager. Met elkaar zetten wij iedere dag weer een topprestatie neer. Kom jij er ook iets moois van bakken?

Wist je dat deze locatie open is van maandag t/m zaterdag van 08:00 uur t/m 19:00 uur en op zondag van 10.00 uur t/m 19.00 uur? Dat betekent lekker flexibel werken!

Werk je bij STACH, dan werk je in een jonge organisatie waarin elke dag anders is. Door de ruime openingstijden doordeweeks en in het weekend, heb je veel flexibiliteit in werktijden. En wil je doorgroeien binnen STACH of op een andere locatie van Vermaat? Top, wij stimuleren dat!Jouw bijbaan bij STACH

?Goedemorgen!? Je kletst even bij met je collega en bent dan klaar voor een leuke werkdag. Je adviseert klanten over producten en helpt ze met afrekenen. Je ziet van alles voorbij komen, zowel qua klanten als producten. Het ene moment komt een student voor een wrap met lekker veel groenten. Het andere moment koopt een zakenman een penne met zacht gegaard lam en rozemarijn De hele dag door komen klanten voor onze overheerlijke koffies, deze zet jij met liefde! Een collega geeft je nog wat tips over hoe je nog beter melkschuim krijgt of leert jou meer over latte art! Lekker bezig dus. Die leuke werkdag is zeker geslaagd voor jou!

Jouw ingrediënten

 • Heb je nog geen ervaring in de horeca? Als aanstormend talent kun je bij ons terecht. Wij leren jou graag de kneepjes van het vak!
 • Jij zet altijd net dat extra stapje en bent gemotiveerd om meer te leren over de horeca en STACH.
 • Jij bent blij als klanten met een grote glimlach weglopen.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat. Vooral wat service betreft.

Jouw pakket
 • Een passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
0 - 12
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV