Santé Partners

ZZP-er VIG - Bloementuin Geldermalsen

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Geldermalsen
23 juni 2021

Details van de functie

Logo Ben jij opzoek naar een opdracht als ZZP-er in de zorg? Dat is nu ook mogelijk bij Santé Partners. Ben je een flexibele, zelfstandige en empathische zorgprofessional en beschik je over de juist documenten, dan komen wij graag met jou in contact. Voor een periode van drie maanden (september, oktober en november) zijn wij opzoek naar een VIG-er voor de Bloementuin in Geldermalsen.

ZZP-er VIG - Bloementuin Geldermalsen
(uren bespreekbaar)

Jij als ZZP-er..
…bent voor ons team een belangrijke aanwinst! Je verricht verzorgende – en/of verpleegtechnische taken en voert werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering. Je kan tijdig veranderingen signaleren en schakelt wanneer nodig met de juiste collega. Je bent trots en enthousiast over je werk en straalt dit uit naar de cliënten en je omgeving. Het is erg prettig als je in de vakantieperiode flexibel inzetbaar bent.

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde opleiding als Verzorgende IG
• Je bent flexibel inzetbaar in jouw woongebied.
• Je bent oplossingsgericht, communicatief sterk, organisatie sensitief en daadkrachtig.

Informatie en solliciteren
Hebben wij jouw interesse gewekt? Voor meer informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht en we je nemen zo snel mogelijk contact met je .

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er meer dan 100 (wijk)teams, er is dus altijd wel wijkteam bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners