Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als Schilder zorg je voor de juiste afwerking van wanden, deuren en kozijnen. Je werkt met de meest uiteenlopende soorten verf en/of behang zoals beschreven in de werkinstructie. Hierbij hoort ook het repareren van beschadigingen in hout of muren. Dit alles uiteraard conform de wensen van de opdrachtgever. Je bent als Schilder werkzaam in de zakelijke maar ook in de particuliere sector. De klanten bestaan grotendeels uit woningbouwverenigingen, scholen, overheden, bouwondernemingen e.d. De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk plaats om je woonplaats. Je kunt carpoolen met een collega Schilder die een werkbus heeft of misschien haalt hij je wel thuis op!

Ben jij de kandidaat?
Ben jij een gemotiveerde Schilder of wil je het vak graag leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij worden blij van enthousiaste mensen met een passie en gaan graag het gesprek met je aan. Daarnaast heb je geen last van hoogtevrees en kun je goed in groepsverband werken. Je beheerst de Nederlandse goed. Ben je in het bezit van een rijbewijs en VCA dat is helemaal mooi maar geen vereiste. Je kunt namelijk via ons diverse cursussen en opleidingen volgen zoals VCA, Hoogwerker etc.

Wat wij bieden
Wij bieden jou als Schilder een leuke werkplek met een prettige werksfeer en ruimte om jezelf te blijven verbeteren. Het betreft een baan voor langere tijd. Het is mogelijk om te carpoolen met een collega Schilder of zelfs om thuis opgehaald te worden. Verder geniet je als Schilder van de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tussen de EUR 2.400,- en EUR 3.100,- bruto per maand. De hoogte van het salaris hangt af van het aantal jaar dat jij ervaring hebt als Schilder.
- Kies zelf waar jij graag je pensioen wilt opbouwen: STIPP of BPF Schilders.
- Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bij ons kunnen je kiezen uit verschillende cursussen die je kunt volgen om nog een betere Schilder van jou te maken!
- Al van ons spaarsysteem gehoord? Met elk gewerkt uur kun jij bij Faber Personeel sparen voor leuke cadeaus en dagjes weg!
  • Wil jij graag een extraatje bijverdienen? Stuur dan alle (aankomend) Schilders, timmermannen en metselaars die jij kent naar ons toe! Dan jij kun jij namelijk een bonus van EUR 250,- verdienen (per persoon!)

Waar jij gaat werken
Het schildersbedrijf waar je voor gaat werken is specialist in vastgoed onderhoud. Alles wat dit schildersbedrijf doet, gebeurt met aandacht. Dat zit in het DNA, het is wie ze zijn. En daar zijn ze trots op. Het werk wordt zorgvuldig uitgevoerd om de kwaliteit te bewaken. Doordat het bedrijf zich verdiept in vraagstukken zoals duurzaamheid, overlast en sociale ontwikkelingen, komen zij tot innovatieve oplossingen die goed zijn voor opdrachtgevers čn de gebruikers van het vastgoed.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten