Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij gaat mensen ontzettend blij maken met jouw schilderkwaliteiten. Want jij mag als schilder (elke dag weer) bij particuliere klanten aan het werk, waar jij het binnen- en buitenschilderwerk weer helemaal laat blinken! Geen vaste werkschema’s voor jou als zelfstandige schilder want elke dag is anders. Soms krijg je hierbij hulp van collega’s soms sta je alleen op klus. Het enige wat wl altijd hetzelfde is, is jouw reistijd, want alle klussen zijn in regio van Roden. Super toch?

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een schilder die naast hard werken ook houdt van gezelligheid op je werk. We hebben een hechte groep schilders aan het werk die voor elkaar door het vuur gaan.
Het is voor deze functie van belang dat je ervaring hebt met het schilderen in de particuliere sector en dat jij beschikt over eigen vervoer, want het kan voorkomen dat je zelf naar de klus rijdt.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een lang schilderseizoen, waar de kans groot is dat je de winter ‘gewoon’ door kunt schilderen.
Je krijgt een salaris conform Schilders CAO, dat altijd op tijd op je rekening staat. Maar naast je salaris als zelfstandig schilder bieden wij nog zoveel meer.

  • Personeelsfeestjes;
  • Doorgroeien naar een vast dienstverband;
  • Het volgen van schilders gerelateerde opleidingen;
  • Loyaliteitsprogramma;
  • Veel vrijheid en klantencontact.
Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle andere mogelijkheden die wij nog niet hebben benoemd?

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten