Faber personeelsdiensten

Glaszetter

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Heb jij al wat ervaring opgebouwd als glaszetter en wil je graag komen te werken bij een servicegericht en professioneel glaszetbedrijf? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Faber Personeel is op zoek naar een glaszetter die wilt gaan werken bij een van de grootste glasmontage bedrijven van Groningen.

Doordat het bedrijf zo groot is zijn ze op meerdere onderdelen binnen de glasbranche actief. Je kan afhankelijk van je ervaring en interesse kiezen op wat voor karwei je komt te staan. Kom jij graag bij de mensen thuis? Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om op de afdeling schadedienst te werken. Op deze afdeling kom je dagelijks bij verschillende huishoudens over de vloer om reparaties uit te voeren. Sta jij als glaszetter liever op een wat grotere projecten? Geen enkel probleem! Onze opdrachtgever heeft diverse renovatieprojecten voor de grotere woningcorporaties in zijn portefeuille zitten.

Je werkt als glaszetter natuurlijk wel graag met het juiste gereedschap. Onze opdrachtgever maakt daarom gebruik van de beste merken en van de laatste technieken en innovaties binnen de glasbranche. Als glaszetter rijd je rond in een volledig uitgeruste bus zodat jij zonder zorgen naar elk karwei op pad gestuurd kan worden.

Ben jij de kandidaat?
De kandidaat die wij zoeken heeft al wat ervaring opgebouwd als glaszetter. Onze opdrachtgever heeft op dit moment een sterk team van werknemers staan die ze zowel letterlijk als figuurlijk willen laten groeien. Daarom zijn wij op zoek naar een echte teamplayer die zich graag verder wilt ontwikkelen.

Omdat je als glaszetter op verschillende werklocaties ingezet kan worden is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt. Veiligheid staat centraal, daarom is het hebben van een VCA een pré. Mocht je deze nog niet in je bezit hebben dan kan je deze via ons behalen.

Wat wij bieden
Natuurlijk wil jij als vakman het juiste salaris krijgen. Afhankelijk van jouw ervaring bieden wij jou een salaris tussen de EUR2.200 en EUR3.000 bruto per maand en heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

- Vanaf de eerste dag dat je voor ons werkt bouw je pensioen op.
  • Mogelijkheid tot het volgen van diverse trainingen om jouw vakmanschap op peil te houden.
  • Een vast contract wanneer wij en jij tevreden zijn met elkaar.
  • Jaarlijks 2 borrels met al jouw Faber collega's, super gezellig!

Waar jij gaat werken
Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, maar dan zonder eigen projecten. Via Faber ga je als schilder aan de slag bij de mooiste schildersbedrijven en projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken. Want als het goed gaat met jou, dan ben jij thuis in je vak. Dat is onze overtuiging!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten