Faber personeelsdiensten

Leerling schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij bouwt, creŽert en maakt als schilder de dromen van een andere waar. Ken jij of ben jij iemand die jij ook dit mooie vak gunt? Iemand die niet weet waar hij of zij moet beginnen omdat hij of zij nu nog niet in het bezit is van de juiste ervaring en of de juiste opleiding als schilder? Een dochter, zoon, vriend, vriendin of ander familie lid? Iemand die jij het werk als schilder zo ziet doen? Iemand die op zoek is naar meer zekerheid, een beter betaalde boterham en een mooi vak? Wij bij Faber maken ook graag dromen waar en komen daarom graag met een toekomsite schiler in contact.

Ben jij de kandidaat?
Een kandidaat die schilder wil worden en met zijn handen wilt werken. Je wil maken en creŽren. Met oog op veiligheid, klant contact, het succesvol kunnen afronden van de opleiding is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.
Heb je al werkervaring als schilder? Mooi we kunnen ons programma voor je aanpassen en ervoor zorgen dat er meer diepgang is in de werkzaamheden.

Wat wij bieden
Wij willen meer zijn dan alleen een goed werkgever en samenwerkingspartner. Er is veel en mooi schilderwerk meer dan dat er schilders zijn. Daarom bieden wij een opleiding met baangarantie.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten