Vecht en IJssel

vakantiewerk

  • Vakantiewerk
VMBO
  • Utrecht
Utrecht
9 juni 2021
31 augustus 2021

Details van de functie

Logo Vakantiekrachten Vecht en IJssel
Ben jij bezig met een zorgopleiding of heb je deze al afgerond en zoek jij een afwisselende vakantiebaan die je meer oplevert dan alleen een goede beloning? Kom dan deze zomer werken in de ouderenzorg bij Vecht en IJssel, we hebben volop mogelijkheden voor jou in Utrecht en IJsselstein.
Vecht en IJssel
Vecht en IJssel biedt persoonsgerichte, professionele zorg voor (kwetsbare) ouderen in Utrecht en IJsselstein. We doen dat bij de mensen thuis en in onze 4 gespecialiseerde, goed toegeruste zorg- en verpleeghuizen.
Waar
Vecht en IJssel heeft 4 locaties waar je aan de slag kan: Ewoud (IJsselstein), Transwijk (Utrecht), Zuylenstede (Overvecht-Utrecht) en Lieven de Key (Zuilen-Utrecht). Samen overleggen we welke locatie voor jou goed bereikbaar is.
Wat ga je doen?
Stilzitten ga je zeker niet als je bij ons aan de slag gaat! Jij hebt genoeg energie om in de zorg aan de slag te gaan! Lekker bijverdienen en relevante werkervaring opdoen. Je verricht diverse werkzaamheden en helpt zo onze oudere cliŽnten goed de zomer door. Je geeft ze de verzorging die ze nodig hebben.
Wij bieden
Wij bieden een leuke zorgfunctie in een kleine en persoonlijke organisatie in de ouderenzorg. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VVT en meestal hoger dan de gemiddelde vakantiebaan. Jouw droomvakantie wordt werkelijkheid. Je hebt zelf invloed op je rooster, zodat je werk en privť goed kunt combineren.
Wij vragen
Je hebt een afgeronde opleiding in de zorg of volgt nog een zorgopleiding mbo of hbo. Afhankelijk van het niveau dat je hebt bereikt word je ingezet. Je bent minimaal 3 weken beschikbaar in de periode juni, juli en augustus.
Dienstverband
Het betreft een tijdelijke functie voor de vakantieperiode op basis van een 2 uurscontract. Mocht het je bevallen dan kan je na de vakantie als oproepkracht blijven werken. Dus wie weet houd je er ook nog een leuke bijbaan aan over.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Esther Gillieron
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Vecht en IJssel gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.