Thebe

Verzorgende IG in de wijk Berkel-Enschot

  • Vacature
MBO
  • Noord-Brabant
Berkel-Enschot
10 juni 2021
16 juli 2021

Details van de functie

Logo Ben jij een echte zorgverlener? Ondersteun en help jij graag onze cliŽnten bij hun thuis?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe krijg je alle vrijheid om als verzorgende IG aan de slag te gaan, je werkt samen met je zorgcollegaís en je werkt ook zeker alleen. Als verzorgende IG verleen je basiszorg bij cliŽnten thuis. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, zoals bijvoorbeeld katheters inbrengen of injecties geven .Bij Thebe krijg je alle vrijheid om als verzorgende IG aan de slag te gaan, je werkt samen met je zorgcollegaís en je werkt ook zeker alleen.

Over het team
Wanneer je werkt in Berkel-Enschot werk je in een snelgroeiend dorp, maar met nog een ťcht dorpskarakter.

Wijkteam Berkel-Enschot bestaat uit 14 collegaís, divers in leeftijd, functieniveau, persoonlijkheid en interesses. Maar tegelijkertijd zijn we ťťn team met een gezamenlijk doel: cliŽnten zoveel mogelijk in zijn of haar kracht zetten en daardoor eigen regie te houden. Met ons zelfsturend team richten we samen de zorg- en neventaken in, en dit doen we in overleg en op basis van jouw krachten.

Wanneer je bij ons komt werken, kom je werken in een warm en laagdrempelig team, we staan voor elkaar klaar en proberen het beste in elkaar naar boven te halen. Hopelijk kom jij ons team versterken!

Jouw werkdag
Om 7.30 uur stap je op de fiets of in de auto en gaat op weg naar meneer Heesterbeen om hem te helpen met opstaan en zijn persoonlijke verzorging. Ook heb je een gesprek met zijn dochter want goede zorg verlenen we samen: de cliŽnt, de familie, het netwerk en jij als professional. Later op de ochtend doe je alvast wat administratie en ga je langs op kantoor voor een teambespreking waarin jij en je collegaís elkaar bijpraten. Zo ben je weer op de hoogte van de belangrijkste zaken in de wijk. Na de lunch ga je op weg naar je volgende cliŽnten, zoals mevrouw Ter Berg, zij is slecht ter been en heeft extra begeleiding nodig. Je denkt creatief mee over de mogelijkheden zodat zij zo lang mogelijk regie kan blijven houden in haar leven. Tot slot deze middag nog een voorlichtingsbijeenkomst over zorg-technologische hulpmiddelen en je bent weer helemaal bij. Dat maakt werken bij Thebe zo afwisselend en dynamisch.

Over jou
  • Je hebt een MBO-diploma Verzorgende IG.
  • Je bent thuis in de zorg
  • Je beschermt de kwaliteit van leven van onze cliŽnten
  • Bij Thebe Wijkverpleging werken we in zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor de zorgverlening ligt bij jou als verzorgende IG en je directe collegaís in je team. Dat spreekt je aan en daarbij voel je je thuis. Je werkt binnen je eigen kleine buurtteam samen met zoín 15 andere zorgcollegaís en een manager op afstand. Dat betekent veel vrijheid en zelfstandigheid. Je werkt digitaal met een iPad.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien.

Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Over Thebe
Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

De zorgprofessionals worden vanuit verschillende domeinen ondersteund, geadviseerd en gefaciliteerd op verschillende vlakken (o.a. ICT, M&O, Communicatie, Planning).

Solliciteren
Spreekt deze functie bij Thebe je aan? Solliciteer dan direct met jouw CV.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Merel Bergmans, wijkverpleegkundige, te bereiken op: [klik hier voor het telefoonnummer] of Antigone Jonkers, manager zorgteams, te bereiken op: [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Thebe
Contactpersoon:
Bregje van Gorkum
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Thebe gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.