Thebe

Verzorgende IG in de wijk Rijen

Details van de functie

Logo Houd je als verzorgende IG van zelfstandig werken in een team? Ben je een aanpakker en streef jij altijd het beste na voor jouw cliŽnt?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe krijg je alle vrijheid om als verzorgende IG aan de slag te gaan, je maakt deel uit van een klein zelfstandig team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg en welzijn van cliŽnten in de wijk. Als team heb je de vrijheid om eigen beslissingen te nemen.

Voor verschillende teams in Gilze en Rijen zijn we op zoek naar nieuwe collega's, uren en startdatum in overleg. Thebe Wijkverpleging biedt jou de kans om vanuit je eigen kennis & kunde en vooral passie te werken in de zorg bij de mensen thuis. Je werkt binnen je eigen zelfstandige buurtteam samen met zoín 15 andere zorg collegaís en een manager op afstand, dat betekent veel vrijheid en zelfstandigheid.

Jouw werkdag
ĎHet doet geen pijn als jij het doet.í hoort Inge, wijkverpleegkundige bij Thebe, van haar cliŽnten terug: ďMijn aanpak is dat ik meteen met een praatje begin. Dan zet ik die fraxiparine-prik al voor ze er erg in hebben. Ik weet dat cliŽnten er tegenop zien, want deze prik tegen trombose is erg pijnlijk. Zoín bezoek aan huis duurt maar heel kort. Dan is een praatje dť manier om snel contact te maken.Ē Maar het wijkteam ziet ook veel kwetsbare ouderen die meer zorg nodig hebben. ďOmdat we daar vaker komen bouw je met cliŽnten een band op,Ē vertelt Inge verder, ďdaar nemen we echt de tijd voor. Zeker voor palliatieve cliŽnten omdat iemand de laatste fase van zijn leven niet kan overdoen.Ē

Een aantal maanden geleden had haar wijkteam meer werk dan medewerkers. ďDan ben je alleen bezig met zorg voor cliŽnten,Ē weet Inge, ďen loop je het risico jezelf voorbij te lopen. Gelukkig werk ik in een fijn team waar ik altijd een beroep op kan doen.Ē Haar wijkteam is nu qua mankracht weer bijna op orde. En omdat er meer tijd is kan het team ook aandacht geven aan andere taken: eigen ontwikkeling, bijblijven in je vak en contact houden met andere zorgdisciplines zoals huisarts, fysiotherapie en maatschappelijk werk. ďEn je wil er altijd zijn voor de cliŽnten wat vraagt om flexibiliteit in ons werk. Maar de planning van het team houdt ook rekening met mijn sportavond, de BSO voor mijn kinderen en met een vaste vrije dag.Ē

Over jou
Naast het diploma verzorgende IG heb je respect voor eigenheid en waardigheid van elke cliŽnt en bent flexibel, actief en zelfstandig. Je kan als verzorgende IG op juiste wijze collegaís coachen, motiveren en stimuleren en houdt van de uitdagingen van een zelfstandig team.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien.

Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Over Thebe
Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

De zorgprofessionals worden vanuit verschillende domeinen ondersteund, geadviseerd en gefaciliteerd op verschillende vlakken (o.a. ICT, M&O, Communicatie, Planning).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op manager zorgteams Ilonka van Sprang, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Thebe
Contactpersoon:
Bregje van Gorkum
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Thebe gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.