Vermaat Servicekantoor BV

Sales accountmanager - CIRCL Amsterdam

Details van de functie

Logo Hey ambitieuze salestalent! Tijd voor the next step? Voor onze circulaire parel, CIRCL in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste sales accountmanager. In deze rol ben jij één van de belangrijkste schakels in het verder uitbouwen van de sales voor deze locatie. Hier kun je rekenen op een toffe, duurzame werkplek, krijg je veel vrijheid en dynamiek. Dus ben jij zelfstandig, gedreven, resultaatgericht, sales minded én heb jij liefde voor eten en drinken? Dan is deze job echt iets voor jou!

Onze opdrachtgevers zitten door het hele land verspreid. Ons sales team is daarom opgedeeld in verschillende regio?s. Onze accountmanagers en sales support medewerkers zijn verantwoordelijk voor één of een aantal locaties in de regio.

Jij komt te werken in een super enthousiast, gezellig en gedreven sales team van 18 collega?s. Waarvan 10 accountmanagers en 8 binnendienst medewerkers. We zitten verspreid over heel Nederland, maar spreken elkaar met regelmaat!

We ruim 5000 evenementen organiseren in een jaar?

Onze afdeling is verantwoordelijk voor alle partijen op onze locaties. Of het nou gaat om een nieuwjaarsfeest voor 500 man of een paasontbijt voor 100 man, jij draait je hand er niet voor om. Samen maken wij de tofste concepten en schrijven we de beste offertes!

Jouw collega over werken bij VermaatJouw functie als sales accountmanager

Als sales accountmanager ben jij verantwoordelijk voor alle evenementen die wij vanuit Vermaat organiseren voor deze locatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor sales voor horecamanagers en externe opdrachtgevers. Je krijgt alle ruimte om jezelf op commercieel gebied verder te ontplooien. Je taken bestaan o.a. uit het voeren van salesgesprekken, het bedenken van nieuwe concepten voor uiteenlopende partijen en het afstemmen van events met de locatie. Verder werk je offertes uit, ben je medeverantwoordelijk voor het F&B productaanbod en weet jij de ontvangstruimten om te toveren tot een unieke beleving. Uiteraard werk je dagelijks aan het relatiebeheer en ben je niet te stoppen om nieuwe opdrachten binnen te slepen!

Jouw inbreng
Met jouw drive, accuratesse, management- en communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat alle opdrachtgevers tevreden zijn. Jouw gevoel voor commerciële kansen komen naar boven in het aandragen van nieuwe leads uit de markt. Met jouw kijk op eten & drinken weet jij als geen ander in te schatten waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en met jouw creativiteit weet jij de beste offertes te schrijven.

Jouw ingrediënten

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding (Hospitality/commerciële richting).
 • Je hebt +/- 5 jaar werkervaring in een soortgelijk functie.
 • Jij bent ambitieus, gedreven, commercieel ingesteld en communicatief vaardig.
 • Jouw stressbestendigheid komt in deze rol uitstekend van pas, jij kunt goed omgaan met drukte en het werken met short time deadlines.
 • Je hebt goede kennis van Word & Excel.
 • Jij hebt een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
[afdeling]

Uren per week:
40
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV