Vermaat Servicekantoor BV

Sales support medewerker - regio Noord-Nederland (Groningen)

Details van de functie

Logo Hey salestalent! Ben jij op zoek naar een toffe uitdaging op salesgebied? Voor onze regio Noord-Nederland zijn wij op zoek naar een ambitieuze sales support medewerker. In deze rol ben jij de rechterhand van de accountmanagers. Jij ondersteunt hen bij het opstellen van offertes, gaat af en toe mee op afspraak en organiseert alles vooraf achter de schermen. Jij regelt het administratieve gedeelte van het sales traject, het uitzetten alle extra?s zoals entertainment, activiteiten en decoratie. Vanuit ons kantoor op Eelde airport ondersteunen wij de locaties Groninger Forum, DOT, Drents Museum, Groninger Museum, Sterrebos en partycatering Noord-Nederland. Ben jij creatief, salesminded, administratief een kanjer én heb jij liefde voor de horeca? Dan is deze functie iets voor jou!

Onze opdrachtgevers zitten door het hele land verspreid. Ons sales team is daarom opgedeeld in verschillende regio?s. Onze accountmanagers en sales support medewerkers zijn verantwoordelijk voor één of een aantal locaties in de regio.

Jij komt te werken in een super enthousiast, gezellig en gedreven sales team van 18 collega?s. Waarvan 10 accountmanagers en 8 binnendienst medewerkers. We zitten verspreid over heel Nederland, maar spreken elkaar met regelmaat!

We ruim 5000 evenementen organiseren in een jaar?

Onze afdeling is verantwoordelijk voor alle partijen op onze locaties. Of het nou gaat om een nieuwjaarsfeest voor 500 man of een paasontbijt voor 100 man, jij draait je hand er niet voor om. Samen maken wij de tofste concepten en schrijven we de beste offertes!

Jouw collega over werken bij VermaatJouw functie als sales support medewerker

Als sales support medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het gehele salesproces van de verschillende events in de regio, variërend van 50 tot 5.000 personen. In deze uitdagende functie krijg jij alle ruimte om jezelf op commercieel gebied verder te ontplooien. In deze uitdagende rol ben jij de rechterhand van de accountmanager. Je werkt offertes uit, denkt mee over creatieve concepten, bent medeverantwoordelijk voor het F&B productaanbod. Jij werkt mee aan relatiebeheer en bent niet te stoppen om nieuwe opdrachten binnen te slepen!

Jouw ingrediënten

 • Een afgeronde opleiding op HBO niveau in een hospitality richting (voorkeur HHS).
 • Je hebt ongeveer 2 jaar kunnen oefenen in een soortgelijke functie.
 • Je hebt een gezonde drive om te verkopen en je bezit de capaciteit om relaties langdurig aan je te binden.
 • Gastgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Flexibel, enthousiast, representatief, initiatiefrijk en creatief, dat ben jij!

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
[afdeling]

Uren per week:
40
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV