Thebe

MBO verpleegkundige Breda

Details van de functie

Logo Werk je graag binnen een kleinschalige setting dan is afdeling Houtmarkt/Begijnhof (complexe somatiek) binnen Thebe locatie Aeneas een goede keuze.

Dan is dit iets voor jou!
Wij zijn op zoek naar een mbo-verpleegkundige! Gezien de uitdagingen en de nog te zetten ontwikkelstappen van de teams, zijn we op zoek naar iemand die zijn of haar verpleegkundige expertise, met name laat zien in de kwaliteiten motiveren, stimuleren en confronteren. Ben jij de verbinder die in contact staat met de cliŽnt, hun familieleden en andere zorgverleners? Zie jij als mbo-verpleegkundige het als taak om de zelfredzaamheid van de cliŽnt te verhogen binnen een veilig en geborgen leefomgeving? En heb jij behoefte aan regelruimte om, samen met een klein zelfstandig team collegaís, de zorg goed te regelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Thebe biedt een zeer uitdagende en veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatieven in een dynamische werkomgeving. Jij bent als verpleegkundige, samen met een klein zelfstandig team, verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van 6-8 bewoners per woning. De zorgplannen die je opstelt zijn hierin leidend. Dit in samenspraak met de familie/mantelzorgers en bewoners voor de afstemming van optimale zorg. Het stimuleren van zelfredzaamheid en het creŽren van veiligheid en geborgenheid is van groot belang binnen je functie. Je vervult daarnaast gebruikelijke taken als verpleegkundige zoals voorkomende voorbehouden verpleegkundige en risicovolle handelingen. CoŲrdineren van de dagelijkse zorgmomenten. Deskundigheidsbevordering van collegaís, stagiaires en leerlingen.

Locatie Aeneas is een specialistisch woonzorgcentrum met diverse doelgroepen: jonge mensen met dementie, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), ouderen met dementie, revalidatie, somatiek, dagbehandeling en high care palliatieve zorg. Bekijk hier meer informatie over onze locatie.

Over jou
  • Als mbo-verpleegkundige ben je in het bezit van het diploma verpleegkundige mbo-niveau 4 en geldige BIG-registratie.
  • Jij bent inzetbaar voor alle voorkomende diensten.
  • Je werkt in een zelfstandig team waarbij je verantwoordelijkheid draagt.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien.

Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Over Thebe
Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

De zorgprofessionals worden vanuit verschillende domeinen ondersteund, geadviseerd en gefaciliteerd op verschillende vlakken (o.a. ICT, M&O, Communicatie, Planning).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Natascha van Kats, manager Thebe Aeneas via [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Thebe
Contactpersoon:
Bregje van Gorkum
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Thebe gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.