Thebe

Weekendhulpen/studenten gezocht Oosterhout

 • Vacature
 • Parttime baan
 • Vakantiewerk
 • Bijbaan
MBO
 • Noord-Brabant
Oosterhout
10 juni 2021
16 juli 2021

Details van de functie

Logo Vind jij het leuk om als verzorgende IG of als verpleegkundige onze buurtteams in de weekenden en /of vakanties te ondersteunen? Heb je een diploma of ben je (derdejaars) student en/of bijna afgestudeerd?

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken verzorgenden IG, MBO of HBO verpleegkundigen die onze teams willen ondersteunen in de weekenden. Je zult, na een inwerkperiode, zelfstandig de wijk in gaan en zowel ochtend, middag als avonddiensten uitvoeren. Samen met je collegaís zorg je ervoor dat ook de weekenden goed bemand zijn en cliŽnten ervan op aan kunnen de juiste zorg te krijgen.

Ons Team
Ons buurtteam bestaat uit 11 vaste collegaís en 3 collegaís die werken op oproepbasis. VariŽrend van wijkverpleegkundigen, Verpleegkundigen en verzorgenden Allround. Wij zijn een toegankelijk, gedreven en enthousiast zelfsturend team waarin collegaīs voor elkaar klaar staan. Wij streven naar een kwalitatief hoogwaardige cliŽntzorg die aansluit bij wensen en behoeften van onze cliŽnt en zijn mantelzorgers. Ons werkgebied bestaat uit de Wijken Dommelbergen en een stuk van Strijen waaronder de kastelen buurt. Onze cliŽntpopulatie is zeer divers zowel in aandoeningen als in leeftijd. Ons kantoor is gevestigd in het gezondheidscentrum Vrachelen.

Over jou
 • Je bent derdejaars student verzorgende IG, MBO VP of HBO VP en/of bijna afgestudeerd.
 • Je vindt het leuk om ervaring op te doen naast je studie, vakantiewerk te doen en wellicht in aanmerking te komen voor een vaste baan in de zorg?
 • Je bent flexibel en bereid om weekenden te werken

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien.

Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Over Thebe
Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

De zorgprofessionals worden vanuit verschillende domeinen ondersteund, geadviseerd en gefaciliteerd op verschillende vlakken (o.a. ICT, M&O, Communicatie, Planning).

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan via de button met CV.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Eline Vermeulen, manager zorgteams, tel [klik hier voor het telefoonnummer] of Anouska van Steenhoven, wijkverpleegkundige, tel [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Thebe
Contactpersoon:
Bregje van Gorkum
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Thebe gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.