Abbott Laboratories B.V.

Machineoperator

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Vast contract
MBO
 • Overijssel
Zwolle
10 juni 2021
7 augustus 2021

Details van de functie

Logo Abbott Laboratories Zwolle produceert en ontwikkelt een volledig pakket aan medische voedingen, afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van de patiŽnt. Het assortiment bestaat uit drink- en sondevoedingen zoals EnsureTM Plus en Jevityģ, uit ziektespecifieke voeding waaronder Prosureģ, en uit drink- en sondevoeding voor kinderen.

De afdeling Weigh & Dispense binnen de poederafdeling weegt batch gewijs volgens receptuur verschillende droge en vloeibare ingredienten nauwkeurig binnen specificatie af en zet volle verpakkingen klaar. De afgewogen en klaargezette ingredienten worden vervolgens met intern transport overgereden naar de afdeling Processing, waar de batch in volgorde voor het storten wordt aangeboden. Daarnaast worden afgewogen vitamines toegevoegd aan half fabricaten.

Om onze missie te blijven omzetten in daden zijn wij voor onze vestiging Abbott Laboratories op zoek naar:

3 Operators Weigh & Dispense

WAT WORDEN JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN?
Als operator Weigh & Dispense zorg je ervoor dat je op een veilige manier volgens voorschrift batches afweegt en klaarzet om de productievoortgang op overige productieafdelingen in stand te houden. Je komt met verbeteringsvoorstellen om de prestaties van de apparatuur en omgevingsfactoren te optimaliseren. Je verricht kwaliteitscontroles, doet voorraadinventarisaties , je bewaakt de veiligheid en hygiŽne volgens de geldende GMP-, veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. Je werkt in een 5- ploegendienst.

WAT ZOEKEN WIJ?
 • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO Niveau, bij voorkeur MBO Niveau 3, richting levensmiddelentechnologie of aantoonbaar voldoende ervaring als operator Weigh & Dispense .
 • Kennis en ervaring met PLC en beeldscherm gestuurde productiesystemen.
 • Je bent in het bezit van een geldig hef- en reachtruck certificaat en hebt er voldoende ervaring mee.
 • Je kunt goed samenwerken met anderen en je communiceert op een open en duidelijke wijze met je collegaís.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aandacht voor de kwaliteit van het product en een scherp oog voor veiligheid en hygiŽne.
 • Je bent inventief en voelt je betrokken bij de gang van zaken binnen de afdeling en Abbott Zwolle, maar ook medeverantwoordelijk voor het resultaat.
 • Competenties waarover je beschikt: Aandacht voor Veiligheid, Kwaliteit, Nauwkeurigheid, Flexibiliteit, Besluitvaardigheid, Teamspeler, Plannen en Organiseren.

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?
Wij bieden jou een goed salaris. Ook krijg je van ons een Individueel Keuzebudget (IKB) met daarin een vakantietoeslag, 13e maand, bijzonder verlof en extra vakantiedagen.

HOE SOLLICITEER JE?
Ben je geÔnteresseerd in een baan bij Abbott Laboratories Zwolle? Graag ontvangen we dan jouw open sollicitatie met CV en motivatie via de 'Solliciteer' button. Vermeld hierin duidelijk naar welke functie jouw voorkeur uitgaat. Op basis van de binnengekomen sollicitaties gaan we op zoek naar de beste matches. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Meltem Cakir, Senior Recruiter, door een mail te sturen naar [stuur een e-mail]. Onderdeel van onze selectieprocedure is het nagaan van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast kan een assessment center onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Abbott Laboratories B.V.