Faber personeelsdiensten

Stukadoor

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Houd jij er als stukadoor (ook) van om werk te doen waarbij je direct resultaat ziet? Werk jij netjes en secuur en heb je verstand van het stucen van wanden? Dan is Faber Personeel op zoek naar jou! Faber Personeel waardeert jou als specialist en biedt jou het hele jaar door werk! Ben jij klaar voor een werkgever die jou waardeert en respecteert? Sluit je dan aan bij de Faber familie!

Voor onze opdrachtgever op Zuid-Beveland zijn wij per direct op zoek naar een stukadoor. In deze functie houd jij je voornamelijk bezig met het aanbrengen van stucwerk op muren, wanden, plafonds en gevels op zowel binnen- als buitenprojecten. Uiteraard behoren hier ook de werkzaamheden bij van het voorstrijken van de ondergrond, afplakken van overgangsgebieden met gaas, het uitvlakken en glad maken van het oppervlak en het herstellen van oud stucwerk.

Je komt te werken in een team van 5 andere stukadoors, waarbij jouw werkgebied zich uitstrekt over heel Zeeland. Het team is een gezellige ploeg die goed op elkaar is ingespeeld. Soms komt het wel eens voor dat je met 1 collega naar een project gaat, omdat dat dan net zo uit komt. Over het algemeen zijn jullie bij elkaar en staat gezelligheid op de werkvloer hoog in het vaandel. Tussen de middag lunchen jullie samen of halen jullie wat lekkers bij de snackbar, hoe leuk is dat! Het team is erg divers; zo is 1 persoon het vak nog aan het leren en de andere persoon oefent het vak al ruim 20 jaar uit. Leuk en erg divers!

Houd jij van uitdaging in je werk, afwisseling en een dosis gezelligheid? Kom dan werken bij Faber Personeel als stukadoor.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent onze topper, als jij;
  • al enige ervaring hebt als stukadoor
  • in het bezit bent van een VCA certificaat (heb jij deze nog niet of is deze verlopen? Geen probleem! Op onze kosten kan jij deze alsnog behalen!)
  • in het bezit bent van een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer

Voldoe jij niet aan alle voorwaarden zoals hierboven benoemd? Dan nodigen we jou alsnog uit om te solliciteren! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wat wij bieden
Stel je voor dat jij gaat werken als stukadoor bij Faber Personeel, dan vraag jij je natuurlijk af wat onze voorwaarden zullen zijn. Terechte vraag!

Bij Faber Personeel ontvang jij een salaris conform de Bouw CAO. Dit betekent dat jij al een salaris ontvangt vanaf EUR2.450,- bruto per maand wat maximaal kan oplopen tot EUR3.200,-. Dit is afhankelijk van de kwaliteiten die jij met je meebrengt. Daarnaast bieden wij jou in het begin een flexibel contract aan. Gaat het goed en ben jij tevreden met ons en wij met jou? Dan bieden wij jou graag een vast contract aan!

Vanaf dag 1 bouw je pensioen op en heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je graag aangesloten wilt zijn; Stipp- of Bouw pensioen. Wist je dat je bij Faber Personeel de mogelijkheid hebt om 2 cursussen of trainingen per jaar te volgen? Heb jij er al eens over nagedacht wat je graag nog zou willen leren? Denk er alvast eens over na!

Voor ieder gewerkt uur bouw jij spaarpunten op waarmee je voor leuke cadeaus en dagjes weg kunt sparen. Daarnaast ontvang jij voor iedere vakkracht die via jou bij Faber Personeel komt werken een mooie bonus in geld!

Hebben wij jou al overtuigd om als stukadoor bij ons aan de slag te gaan?

Waar jij gaat werken
Je komt te werken bij een klein stukadoorsbedrijf die werk heeft in heel de provincie. Het bedrijf is nog steeds groeiende en breidt zich langzaam uit in aantal medewerkers. De ambitie van dit bedrijf is om het de medewerker naar de zin te maken en gezelligheid op de werkvloer te hebben.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen of appen naar Tessa op [klik hier voor het telefoonnummer] of e-mailen naar [stuur een e-mail]

We verwelkomen jou graag!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten