Faber personeelsdiensten

schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wil jij graag een baan als schilder bij een gaaf bedrijf waar je een goed salaris verdient en waar je ook nog eens lekker van de zon kunt genieten? Lees dan snel verder!

Ben jij de kandidaat?
Dan heb je aantoonbare ervaring op het gebied van schilderwerkzaamheden en ben je iemand die graag wil werken in een klein en hecht team. Bij dit bedrijf is iedereen gelijk! Je werkt vaak samen in een koppel, maar het kan ook zijn dat je alleen op pad gaat. Het is daarbij dan belangrijk dat je zelfstandig je werk kan uitvoeren.
Mocht je goed kunnen schilderen en wil je graag toewerken naar een zelfstandige rol als particuliere schilder dan hebben we uiteraard ook mogelijkheden!

Wat wij bieden
Pas jij helemaal bij die bedrijf? Dan word jij naast dat je mooi schilderwerk mag maken ook opgenomen bij de Faber club! Dat betekent dat alles goed geregeld is + vele extraatjes voor jou!
Bij ons ben je verzekerd van een loon conform de schilders CAO o.b.v. ervaring variŽrend van
EUR 1800,- tot EUR 3200,-. Daarbij spaar je met ons unieke spaarsysteem over jouw werkuren ook nog voor leuke uitjes en geschenken of gereedschap!
Bevalt het goed van beide kanten dan heb je de mogelijkheid om door te groeien naar een vast contract.

En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Wil je meer over weten over wat je allemaal kan verwachten dan spreken we jou graag in persoon.

Waar jij gaat werken
Je gaat werken bij een klein bedrijf in de achterhoek waar de lijntjes kort zijn, vaak heb je direct contact met de eigenaar en de werkzaamheden zijn voornamelijk in de particuliere sector. Je mag het de klant hier helemaal naar zijn of haar zin maken met jouw schilderkunsten! Dit houdt in dat je veel contact hebt met de huiseigenaren en hierbij dan ook een adviserende rol hebt. Jij bent iemand die het leuk vindt om de klant uitleg en advies te geven en hier de leiding in neemt. Het kan voorkomen dat je alleen bij een klant aan het werk gaat, maar bij de wat grotere klussen ga je ook samen op pad met de eigenaar zelf of met een collega schilder. De ene dag sta je buiten de gevel te schilderen van een oude boerderij en het andere moment binnen een mooi behangetje te plakken. Jij draait je hand er niet voor om!

Meer weten?

Ben je geÔnteresseerd of wil je meer weten over wat jouw mogelijkheden zijn? Bel dan naar: [klik hier voor het telefoonnummer] of doe een mailtje naar: [stuur een e-mail]

Sluit je niet helemaal aan op deze vacature maar ben je wel op zoek naar een mooie baan als schilder, bel dan gerust. We hebben nog andere mogelijkheden voor je.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten