Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Odiliapeel, Nederland
26 juli 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een schilder die staat te springen om bij de mooiste particuliere projecten in Oost-Brabant aan de slag te gaan? Wil je zekerheid hebben in het werk wat je doet? Wil je ook vanaf dag 1 pensioen opbouwen?
Kom dan werken bij het mooiste schildersbedrijf van Nederland. Namelijk onze Faberfamilie! Faber personeel waardeert jouw vakmanschap en biedt jou het hele jaar door werk als schilder. Klinkt goed toch?

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de degene waar Faber personeel naar op zoek is als jij een schilder bent die helemaal in zijn element is bij particuliere projecten. Daarnaast is het belangrijk dat jij zelfstandig aan de slag kunt omdat je al jaren in het vak zit. Is dit nog niet het geval? Geen probleem, wij denken met je mee!

Het is bijvoorbeeld mogelijk om deel te nemen aan ons vakschooltraject. Hier kom jij er achter of het schildersvak echt jouw passie is of gaat zijn. Wil je hier meer over weten? Bel me gerust op!

Het is belangrijk dat jij in Oost-Brabant woont. Je beschikt ook over je rijbewijs en eigen vervoer. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk motivatie en een lach op je gezicht!

Wat wij bieden
Je ontvangt een startsalaris tussen de 2200,- en 3000,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt als schilder

Verder bouw je vanaf dag 1 pensioen op. Je hebt keuze uit het Stipp of Bpf pensioen. Kan je ons er van overtuigen dat jij een echte vakman of vrouw bent? Dan zijn wij zeker bereid om jou een vast contract bij Faber personeel aan te bieden!

Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen binnen Faber personeel. Ik heb net natuurlijk net al een tipje van de sluier gegeven over ons vakschooltraject. Daarnaast is het twee keer per jaar mogelijk om trainingen en/of cursussen te volgen. Waar wil jij jezelf nog graag in ontwikkelen? Denk daar maar eens over na want de keuze is reuze!

Per gewerkt uur bouw jij Faber spaarpunten op. Met deze punten spaar je voor leuke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap of dat leuke uitje. Verder ontvang je leuke Faber gadgets zoals een muts of gereedschapstas. En niet te vergeten het jaarlijkse kerstpakket.

We maken er een feestje van!

Waar jij gaat werken
Jij gaat aan de slag bij Ruud. Na jarenlange ervaring die hij heeft opgebouwd bij welbekende schildersbedrijven heeft hij in 2021 zijn eigen bedrijf opgericht. Vanaf dag 1 neemt hij alleen particuliere projecten aan. Daarnaast is hij alleen werkzaam in Oost-Brabant.

Ruud kan jou werkzekerheid bieden omdat het particuliere werk in de winterdag gewoon door gaat. Daarnaast een super gezellige collega die hard werkt maar vooral ook van een geintje houdt!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel! Voor vragen kan je contact opnemen met accountadviseur Lisa:
[klik hier voor het telefoonnummer]
[stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten