DIT personeel

Leerling Installatiemonteur

Details van de functie

Logo Wil jij als Leerling Installatiemonteur geld verdienen en een diploma halen binnen de techniek? In jouw regio kun jij een opleiding als monteur centrale verwarming, loodgieter of installatiemonteur gaan volgen. De werkzaamheden zijn heel divers: Van het plaatsen van nieuwe werktuigkundige installaties tot het onderhouden en vernieuwen van oude installaties. Van het vervangen van een kraan, het plaatsen van wtw-units tot het aansluiten van gehele centrale verwarmingsinstallaties. Jij gaat het leren!

DIT Vakopleidingen biedt de ondersteuning zodat jij je op het gebied van kennis en kunde blijft ontwikkelen. Tijdens jouw werkweek assisteer je een ervaren monteur en leer je zodoende de kneepjes van het vak. Naast de vierdaagse (vijfdaags is ook mogelijk) werkweek volg je één dag of middag/avond een MBO opleiding voor de theoretische kennis.

Een leerling installatiemonteur:
 • Assisteert bij werkzaamheden in de installatietechniek;
 • Installeert en monteert sanitaire-, water-, airco-, verwarmingsinstallaties af;
 • Doet ervaring op binnen verschillende disciplines.

Functie-eisen

Jij bent praktisch en hebt een technische instelling. Jij zoekt liever zelf uit hoe een installatie in elkaar steekt dan het een ander te laten doen. Jij bent ervan overtuigd dat jij carrière gaat maken als installatiemonteur. Als leerling installatiemonteur luister en kijk je goed naar ervaren monteurs en neem je initiatief.

Daarnaast vragen wij;
 • Vooropleiding in de techniek of technische werkervaring;
 • Een VCA certificaat (kan via DIT gehaald worden);
 • In bezit van rijbewijs B (eigen vervoer is een pré).

Wat wij bieden

Wij bieden onze vakmensen een thuis waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogd jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.
 • Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijk aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
 • ? Salaris tot EUR2.600- bpm;
 • Reiskostenvergoeding van deur tot deur;
 • Pensioenregeling;
 • Hand- en elektrisch gereedschap op accu, professionele kleding en PBM?s;
 • Persoonlijke ontwikkeling door cursussen en opleidingen!

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.
 • Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met Wouter Keizer (Recruiter Techniek Noord) op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail]. Gebruik de button ?Solliciteer direct? om direct te reageren.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel