Continu professionals

Technische Starters Gezocht (gratis adviesgesprek op maat)

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
29 juli 2021

Details van de functie

Logo Voor een aantal mooie technische opdrachtgevers in de regio van Rotterdam, ben ik op dit moment op zoek naar technisch talent!Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf binnen de machinebouw?Heb jij een passie voor industriŽle automatisering?Vind jij het gaaf om met jouw inspanning een grote kraan te laten werken?Of weet je misschien nog niet precies wat nou het beste bij jou past?Dan kom ik graag met jou in contact voor een gratis adviesgesprek bij ons op kantoor, waarin ik graag persoonlijk kennismaak met je en hoor wat jij zoekt in jouw ideale baan.Op basis van dit gesprek en met behulp van de ruim 25 jaar aan ervaring binnen Continu, help ik je graag met het vinden van een mooie uitdaging die bij jou past!

Functie eisen
Wat wij zoeken in jou is een echte techneut, die de wil heeft om samen te ontdekken wat het beste bij jou past!Wat is verder belangrijk? Je hebt een technische studie afgerond of bent hiermee bezig, in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Autotechniek, Elektrotechniek of vergelijkbaarJe hebt er zin in om binnen de techniek aan de slag te gaan!Je woont in Zuid-Holland

Arbeidsvoorwaarden
Samen ga ik graag het gesprek met je aan om te bepalen welk type functie bij jou past, en welke voorwaarden daarbij horen. Op basis van jouw skills stemmen we dan samen af welke mooie beloning hierbij hoort. Werken via Continu is de opstap naar een vaste baan, waarbij je de kans krijgt om te ontdekken, leren en jezelf te zijn. Overtuig jij ons dat jij dit waard bent? Dan verdien je misschien zelfs wel direct een vast contract!

Info over het bedrijf
Bij Continu werken we inmiddels al ruim 25 jaar aan het verbinden van technisch talent met mooie bedrijven. Graag gaan we samen het gesprek aan om te kijken wat jij belangrijk vindt en brengen we jou daarna in contact met het bedrijf dat hier het beste bij past. Wil je meer weten over de mogelijkheden of kom je graag langs voor een gratis adviesgesprek? Solliciteer dan nu, en dan neem ik snel contact met je op!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals