Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman die graag werk verricht in de particuliere markt? Dan ben jij de timmerman waarnaar wij opzoek zijn! Je komt te werken bij een professioneel en gemoedelijk bouwbedrijf. Het is een hechte groep van ongeveer 10 medewerkers, waar iedereen iedere dag samenwerkt om er iets moois van te maken!

Welke werkzaamheden kun je verwachten?
Als timmerman werkt je altijd in een vast koppel met een timmerman of metselaar. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het project! Op dit moment bestaan de projecten uit het renoveren en verbouwen van woningen. Alleen de buitenmuren blijven staan, waarnaar jullie de complete woning weer gaan opbouwen. Zo stel je profielen, plaats je wanden, kozijnen en plafonds. Over het algemeen zijn dit luxe vrijstaande woningen. De werkzaamheden zitten altijd in de buurt waardoor je weinig reistijd hebt!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben je een timmerman die graag dichtbij huis wil werken, afwisseling in zijn werk wil zien en daarnaast graag werkt bij een gemoedelijk bedrijf. Dan is dit de baan waarnaar je opzoek bent

Wat wij bieden
Als timmerman wordt je bij Faber volledig verloond conform bouw cao inclusief verhogingen en vergoedingen. Dit betekent een 4 weken salaris van minimaal EUR2.756 tot EUR2980 afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerst werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en mag je gebruik maken van het tijd spaar fonds! (de vakantiebonnen van vroeger). Daarnaast heb je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kortverzuimdagen en 10 / 13 senioren dagen als je daar recht op hebt.

Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid krijgt om jezelf verder ontwikkelen in je vak. Daarom krijg je bij Faber de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar te volgen, die wij volledig faciliteren.

Daarnaast hebben wij een eigen spaarsysteem waarmee jij als vakman ieder uur spaart voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, dagjes weg en nog veel meer!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature of ben je benieuwd welke mogelijkheden Faber nog meer voor je heeft? Neem dan contact op met Bas IJsinga. Bel of stuur een appje [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]. Mocht je toevallig in de buurt zijn dan ben je van harte welkom op onze vestiging in Rijssen, de koffie staat klaar!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten