Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen

Wij hebben mooie opdrachten binnen het particuliere segment als schilder voor jou! Je staat graag in direct contact met de klant en jij bent is staat om werk af te leveren als particuliere schilder waar je je vingers bij af kunt likken. Jij bent een schilder met inzicht en je ziet meteen hoe je de klus moet aanvliegen, hoe je communiceert met de klant en welke eventuele moeilijkheden naar voren zullen komen. Wat jou typisch kenmerkt is dat je altijd voor die 10 wil gaan!

Spreekt dit jou aan en ben jij een echte particuliere schilder die het verschil kan maken? Die schilder die vanuit passie voor het vak het mooiste werk kan leveren? Dan kom ik graag met jou in contact om te vertellen wat Faber voor jou te bieden heeft.

Ben jij de kandidaat?
Dan heb je al een aantal jaren ervaring als schilder. Je bent getraind in het vak en je ziet meteen hoe je een klus moet aanvliegen.
We weten het te waarderen als je een mooie referentie kan overhandigen naast een volledig CV, in je CV hopen we terug te lezen dat je passende opleidingen en cursussen gevolgd hebt om je steeds verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden
En....Wat jij kan vinden wij bijzonder. Dat belonen we met:

  • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de EUR 2.300,- en EUR 3.100,- bruto per periode;
  • Persoonlijke aandacht, bij ons sta jij op nummer 1! Wij komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat. En…. wij komen niet met lege handen!
  • Een vast contract bij goed functioneren;
  • Een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
  • Opleidingen voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden die Faber voor jou betaalt;
  • Wij vinden binding met jou belangrijk. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel;
  • Mogelijkheid tot eerder uit te laten betalen;
  • Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!

Dat is wat Faber doet voor jou!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij ervan overtuigd dat jij aan de slag wilt als schilder bij Faber? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen of appen naar Tjerk op [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten